Jocuri Noi

Hard Truck Tycoon un joc cu de strategie cu camioane

Scris de Serj
Miercuri, 05 Mai 2010 16:41
Hard-Truck-TycoonHard Truck Tycoon este un simulator economic, un joc de strategie creat de G5 Software. Ca si oricare alt joc de strategie bazat pe simularea economica, Hard Truck Tycoon va pune la incercare capacitatile de a lua decizii ale jucatorilor in conditii reale de stres si intr-o anumita atmosfera economica.

Se va porni de la zero, ca in afacerile reale, jucatorul fiind nevoit sa incerce in permanenta sa-si dezvolte infrastructura si sa calce pe urmele fondatorilor sistemului de transporturi american ba chiar, daca pot, sa-i depaseasca. O experienta care promite sa impresioneze mai ales prin realismul ei, ducandu-l pe cel care o incearca de la nivelul unui fermier dotat cu cateva utilaje mecanizate la posesorul unei superputeri de transport cu un impresionant parc auto de camioane de mare tonaj.

Jucatorii vor dispune in Hard Truck Tycoon de peste 30 de modele diferite de camioane, alese cu grija drept repere reale din istoria transporturilor din Statele Unite. Startul se va lua la inceputul anilor 1960 si va urma firul istoric real, testand pe parcurs capacitatile de management ale jucatorilor, intuitia acestora in alegerea celor ami bune solutii, cei mai buni angajati si in a cumpara cele mai bune camioane pentru contractele incheiate. Va exista si un mod multiplayer, care va testa abilitatile jucatorilor in raport cu ceilalti fani ai jocului si, de asemenea, si un mod LAN.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)