Jocuri Noi

King's Bounty: Crossworlds

Scris de Serj
Miercuri, 21 Iulie 2010 09:23
Kings Bounty CrossworldsLumea Kings Bounty se va imbogati in acest an cu un nou titlu, King's Bounty: Crossworlds un joc de strategie de tip expansion de sine statator dezvoltat pentru PC Windows de Katauri Interactive si distribuit incepand cu cel de-al treilea trimestru de 1C Publishing in toata lumea.

King's Bounty: Crossworlds va continua astfel povestea originala din King's Bounty: Armored Princess aducand totusi un plus: doua noi campanii, zeci de noi questuri, creaturi, vraji si itemuri noi. Fanii seriei KB vor fi cu atat mai motivati sa puna mana si pe acest titlu cu cat King's Bounty: Crossworlds va include si un editor complet care sa le permita sa-si creeze propriile lor povesti pline de aventuri.

Precum in primul joc, jucatorul va avea multe optiuni de a se lupta atat cu inamici noi cat si cu cei vechi. Multe noi abilitati si skilluri precum si un mandru armasar inaripat o vor ajuta pe eroina printesa sa nimiceasca hoardele care ataca regatul. Alaturi de ea nu va lipsi nici dragonul, care va incepe de mic si pe masura ce va creste va dezvolta si le noi si noi abilitati. Sarcina sa unica, este cea a unui adevarat side-kick: sa o urmeze si apere pe printesa oriunde o poarta sabia.

Ce ne asteapta in King's Bounty: Crossworlds:

* 2 campanii noi noute (Arena Champion cu batalii intre bosi intr-un turneu de tip gladiatori si Defender of the Crown cu batalii unice tactice impotriva unor inamici alesi intamplator si cu ajutorul aliatilor)
* Noi creaturi de ucis sau folosit in lupta
* 70 noi itemuri, 8 noi seturi de itemuri si 3 artefacte noi.
* 7 noi questuri care sa le permita jucatorilor sa-si continue calatoria inceputa in primul joc
* 50 noi abilitati si skilluri
* 13 noi vraji
* Editor de joc pentru King's Bounty: Armored Princess

Kings Bounty reprezinta o serie de jocuri de strategie RPG cu elemente de turn-based si tactica intr-o lume fantastica si plina de mister. Caracterul insotit de aliati calatoresc de-a lungul si de-a latul continentului vizitand zeci ed locatii conectate intre ele, colectand resurse si recrutand armii. Jucatorul isi controleaza personajul in timp real intimp ce bataliile se vor desfasura in stil turn-based cu o aplecare sporita catre elementul tactic.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)