Jocuri Noi

Lionheart: Kings' Crusade

Scris de Serj
Miercuri, 21 Iulie 2010 09:30
Lionheart Kings CrusadeLionheart: Kings' Crusade este un nou joc de strategie distribuit de Paradox Interactive, o noua incursiune in fascinanta lume a razboaielor cruciate din vremea lui Richard, Inima de Leu. Dezvoltat de Neocore Games, Lionheart: Kings' Crusade va fi lansat pe piata europeana in data de 16 iulie 2010 si va fi disponibil pentru jucatorii cu Windows PC.

Cat priveste povestea, ne aflam dupa cum spuneam in perioada domniei regelui Richard, vreme la care marile capete incoronate ale europei planuiesc un nou atac asupra musulmanilor pentru a recuceri Pamantul Sfant.

Jucatorii vor avea oportunitatea sa-si aleaga partea castigatoare si sa joaca fie in pielea neinfricatului rege englez si sa cucereasca Taramul Sfant odata si pentru totdeauna, fie in pielea marelui Saladin, conducatorul arabilor, pregatind astfel poporul pentru iminenta invazie si
luptand impotriva crestinilor invadatori.

Lionheart: Kings' Crusade va permite astfel jucatorilor sa rescrie istoria, controland si permanent imbunatatind liderii si armatele lor, ghidand in lupta diferite factiuni istorice, evenimente politice, descoperind relicve, intr-o campanie ce se lauda ca va revigora genul strategie prin forta.

Ce ne asteapta in Lionheart: Kings' Crusade

* Joaca in doua diferite campanii ca si cruciati sau Saladini
* Supravegheaza sute de soldati in batalii epice in timp real
* Comanda propriile forte, cucereste teritorii noi si extinde-ti puterea pe o harta 3D extrem de vasta
* Management strategic al armatei pe timpul misiunilor
* Rescrie trecutul intrand in pielea unor personaje istorice faimoase

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)