Jocuri Noi

R.U.S.E.

Scris de Serj
Joi, 23 Septembrie 2010 09:16
RuseR.U.S.E este un fascinant joc de strategie in timp real , atata timp cat stii pe care parte a jocului sa te axezi si pe care sa o neglijezi . In ciuda faptului ca este dificil sa iti gasesti adversar online , jocul prospera pe scena competitiva folosindu-se de inselaciune si misiuni de recunoastere pentru a cunoaste terenul de razboi si a-ti testa abilitatile de control a propriei armate.

Desi jocul are succes in multiplayer , partea de campanii lasa de dorit , din pricina unei povesti sarace si plictisitoare . Modelele ciudate si scenografia slaba si intruziunile de poveste de cele mai multe ori distrag atentia si intrerup cursul jocului in momentul in care ele devin interesante.

Mecanica unica de joc ofera lupte impresionante si impasuri interesante in care lucrurile de multe ori nu sunt asa cum par a fi . Unul din cele mai bune aspecte ale jocului este utilizarea usoara a uneltelor jocului , ceea ce creaza o experienta placuta atat incepatorilor cat si expertilor. Cand maresti imaginea la maxim ti se ofera vizibilitate asupra intregului teren de lupta ,exact cum ar aparea el pe masa unui general de razboi , si unitatile apar ca un teanc de piese. R.U.S.E prezinta o anumita simplicitate a stilului de joc care la prima vedere nu place veteranilor de jocuri de strategie , aceasta simplicitate este evidentiata de limitari cum ar fi imposibilitatea de plasa patrule sau a atribui comenzi unitatilor de a proteja cladiri .

Cel mai evident mod in care jocul R.U.S.E. se diferentiaza de celelalte jocuri de strategie este folosirea siretlicurilor , care defapt sunt abilitati speciale care te ajuta sa iti momesti adversarul sa isi arate secretele intr-o varietate de moduri. Hartile sunt impartite in mai multe segmente in care iti poti activa aceste abilitati si deasemenea exista limitari la numarul de folosiri a acestor abilitati. Aceste siretlicuri te ajuta sa castigi meciurile. Jocul iti ofera o mare satisfactie in momentul in care vezi strategiile tale ca iti doboara adversarii.

In R.U.S.E. poti alege sa apartii uneia din 6 natiuni si sa te lupti pentru suprematie cu pana la 8 jucatori pe o harta. Toate natiunile sunt atat de similare cat sa te simti confortabil sa treci de la una la alta , dar si destul de diferite incat sa iti ofere moduri noi de a-ti infrange inamicii.

In concluzie R.U.S.E este un joc cu un multi-player intersant si inovativ care iti ofera meciuri interesante si diferite de fiecare data , dar cu partea de campanii destul de slab dezvoltata , cu voci slabe si poveste plictisitoare.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)