Jocuri Noi

Shogun 2: Total War va fi lansat in martie 2011

Scris de Caesar
Luni, 15 Noiembrie 2010 07:48
Shogun2TotalWarPCCei de la Sega Europe au anuntat data oficiala la care va fi lansat jocul de strategie Shogun 2: Total War si anume 15 martie 2011.
Bazandu-se pe o experienta dobandita in 10 ani de Total War, creatorii lui Shogun 2: Total War ne promit sa atinga perfectiunea in ceea ce priveste franciza TW, Shogun 2 venind cu un nou sistem revolutionar pentru multiplayer, noi harti pentru vaste campanii, batalii 3D si evident, un nou AI. Actiunea se petrece in Japonia secolului al 16-lea. Tara odinioara condusa de un guvern unitar este acum impartita intre diferite clanuri. Jucatorul va intra in pielea unui lider de clan si se va folosi de forta militara sau de diplomatie pentru a atinge scopul ultim: reunificarea Japoniei si inscaunarea sa ca noul Shogun, liderul unic al tarii.

Plasat in epoca de aur a razboaielor dintre samurai, Shogun 2: Total War readuce la viata cea mai turbulenta perioada din istorie Japoniei, redefinind franciza Total War prin toate elementele noi pe care le aduce, incepand cu engine-ul grafic si incheind cu AI-ul. Vom putea alege unul dintre cele 9 clanuri disponibile pentru a conduce un razboi de cucerire atat online cat si offline in campanii. Experienta castigata va putea fi folosita la cresterea in nivel a personajului principal, seful clanului, dar si a generalilor si agentilor din slujba acestuia.

Gameplayul este si el imbunatatit, bataliile de pe uscat fiind cat se poate de realiste, terenurile fiind supuse si ele schimbarilor in functie de vreme sau de perioadele zilei, fiecare conflagratie fiind in primul rand o experienta unica atat din punct de vedere tactic cat si vizual. Bataliile navale ofera la randul lor varii optiuni. Insulele pot fi folosite pentru a masca vasele de razboi in vreme ce recifurile sau barierele de nisip, pot fi folosite ca si curse pentru flotele inamice.

shogun-2-total-war-01shogun-2-total-war_07Shogun-2-total-war-monk-archershogun-2-total-war-pc_10
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)