Jocuri Noi

Shogun 2: Total War

Scris de Caesar
Sâmbătă, 05 Iunie 2010 12:22
shogun 2 total warCategoria de jocuri de strategie se va imbunatati in curand cu un nou sequel produs de Creative Assembly si distribuit de Sega pentru PC: Shogun 2: Total War.

O surpriza placuta pentru iubitorii genului venita de la creatorii jocurilor Rome si Empire: Total War, care au gasit de cuviinta sa realizeze si un sequel jocului care le-a premers si care a dat startul acestei serii, Total War. Shogun 2: Total War se va adresa astfel atat veteranilor cat si celor mai noi in ale strategiei, incercand sa duca genul pe noi culmi: un nou si imbunatatit ba chiar revolutionar AI, un sistem multiplayer perfect si batalii epice in timp real si format 3D.
Suntem la mijlocul secolului al 16-lea, intr-o Japonie medievala. Condusa pana nu de mult de un guvern unic, tara este acum in haos, impartita in zone de interes si actiune a nenumarate clanuri. Jucatorii vor prelua controlul unui conducator de clan, Daumyo si se va folosi de puterea armelor pentru a atinge scopul final: reunificarea Japoniei sub comanda sa suprema, finalitate care sa-i aduca in cele din urma si titlul de Shogun, conducator absolut al tarii.

Pe langa noul AI implementat de Creative in Shogun 2: Total War, jocul vine cu un nou sistem de progres al caracterelor. Jucatorul va avea de ales intre 9 clanuri diferite, experienta acumulata pe campul de batalie fiind acumulata atat de personajul principal, seful de clan, cat si de generalii si agentii sai. Functia de management va fi si ea completa, Shogun 2: Total War oferind posibilitatea de a dezvolta si conduce un imperiu in cele mai mici detalii ale sale, incepand cu constructia de orase, dezvoltarea acestora, antrenamentul trupelor, diplomatia etc. Povestea se va desfasura pe parcursul unei campanii single player, caruia i se adauga un sistem multiplayer inedit, care va permite batalii epice intre clanuri in sistem team play.

Creative au avut grija si de calitatea gameplayului, in special in ceea ce priveste bataliile, pe care au incercat sa le desavarseasca atat pe uscat cat si pe mare, terenul si mediul inconjurator fiind supuse schimbarilor in functie de evenimentele meteorologice sau actiunea distructiva a razboiului.

Trailer Shogun 2: Total War 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)