Jocuri Noi

Dead Island

Marţi, 01 Martie 2011 10:22
Dead_Island_LogoDead Island este un FPS horrror ce isi desfasoara actiunea pe o insula de tropicala de vacante in mod ciudat populata de mortii vii. Ultima data cand am vazut un joc cu zombie a fost Land of the Dead: Road to Fiddler’s Green care a fost o dezamagire uriasa. Neinitimidata de aceste esecuri, compania poloneza Techland momentan lucreaza la noul FPS horror, Dead Island.

Dead Island a aparut intai la E3 2006 unde a fost pus la dispozitia publicului un demo. Actiunea acestui FPS se petrece dupa un accident in urma caruia esti naufragiat pe o insula. In curand iti dai seama ca esti despartit de sotia ta si incepi sa te intrebi daca a supravietuit accidentului sau doar se afla pe o alta parte a insulei si ce mai exact se intampla cu mortii acestia ciudati.

Jocul promite sa ofere o poveste misterioasa si un gameplay captivant. In demo-ul oferit de cei de la Techland, esti aruncat intr-o padure tropicala din care esti nevoit sa scapi dar mortii vii apar din cele mai intunecate colturi. Pe parcursul jocului vei intalni fel de fel de zombie, de la cei clasici si lenti, la cei rapizi si infricosatori. In masura ce te vei lupta cu ei vei observa daunele cauzate asupra lor. Dead Island este construit pe acelasi motor grafic ca shooterul western Call of Juarez deci va puteti astepta sa la o grafica excelenta.

Desi jocul este un FPS horror vei fi surprins de cat de rapid se va intampla actiunea in jurul tau. Unul dintre cele mai importante si interesante aspecte ale jocului este ca vei putea folosi obiecte aleatoare din mediul inconjurator atat ca arme cat si pentru rezolvarea misterelor. Aproape orice obiect din joc pare sa poata fi folosit, de la cutii, bidoane cu chimicale si cu alte chimicale explozibile. Unul dintre aceste optiuni este de exemplu sa urci cu un bidon de chimicale sus pe deal si sa le dai drumul spre zombie doar ca sa le explodezi exact cand ajung in apropierea lor.

Combinatia de zombies si FPS ar trebui in mod normal sa fie un success instant, doar ca pana acuma nu a fost lansat un joc intr-adevar exceptional. Ultimul FPS de acest gen a fost House of the Dead dar si acela avea lipsurile lui. Daca am presupune ca jocul lansat va fi la fel de bun ca demo-ul prezentat la E3 2006, Dead Island promite a fi un joc foarte bun. Data lansarii acestui joc este inca de astepat, dar desi producatorul jocului nu este american, acesta va fi pus la dispozitia pietei americane ca si Call of Juarez.

Screenshots Dead Island:
Dead_Island_1Dead_Island_2Dead_Island_3Dead_Island_4

Dead_Island_5Dead_Island_6Dead_Island_7Dead_Island_8

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)