Jocuri Noi

Dead Space 2

Scris de Caesar
Vineri, 14 Mai 2010 11:24
dead space 2Unul dintre cele mai anticipate jocuri horror din ultima perioada este Dead Space 2, un FPS dezvoltat de cei de la Visceral Games pentru PC, Xbox360 si Playstation 3 si va fi distribuit de catre EA Games, probabil in primul trimestru al anului 2011.


Asa cum ne-am obisnuit in cele mai multe jocuri horror, in Dead Space 2 elementul surpriza va fi probabil cel mai important reper, pastrandu-si caracteristicile care au facut celebru primul titlu al seriei precum misterul si ambianta horror, incercand totodata sa nu copieze identic primul joc si sa ofere o poveste si un gameplay inedit.

Potrivit lui Steve Papoutsis, producatorul executiv al Visceral, Dead Space 2 va fi cu adevarat un sequel, in cel mai pur sens al cuvantului, Isaac, personajul principal, folosindu-se de experienta dobandita in prima parte pentru a lupta cu monstri inamici care-i ies in cale, si pentru a dezlega enigmele din spatele povestii. Un bun exemplu pentru complexitatea universului Dead Space 2 este arma prezentata si in demo, Javelin Gun, arma care initial nu dispune de o putere de foc remarcabila, de altfel, fiind practic inutila la inceput dar, cu fiecare upgrade, puterea de foc creste substantial, rezultand in fine o arma excelenta pentru atacul monstrilor extraterestri. In contrabalansa vom avea parte si de niste inamici pe masura, terifianti si inediti fata de jocul precedent. Unul dintre acestea este stalkerul, descris de Papoutsis drept un pradator asemanator cu velociraptorul care ataca in haita, flancheaza inamicii si ii prinde pe nepregatite. Similar raptorului este Pack-ul, o haita de creaturi care arata ca niste copii cu mutatii genetice si care ataca folosindu-se de numarul lor mare, extrem de rapizi si ingeniosi. Si producatorii nu s-au oprit aici, va asiguram ca numarul terifiantilor inamici ai eroului principal este vast si extrem de variat atat ca forta cat si ca design.

Pe de alta parte, in Dead Space 2 cei de la Visceral au dezvoltat mediul inconjurator mai atent, umplandu-l cu obiecte care pot fi folosite si distruse, precum scaune, mese, ferestre de sticla etc., permitand o interactiune mult ami complexa a personajelor cu ambientul in care se misca. Mai mult, veti avea parte de o experienta unica, Isaac fiind capabil de a-si trage in teapa inamicii cu ajutorul obiectelor ascutite gasite in jurul sau, folosindu-se de telekineza. Chiar si cablurile de curent vor putea fi rupte, rezultatul fiind o camera mult mai intunecata si ami infioratoare. Cu alte cuvinte, o experienta demna de categoria de jocuri horror in care am incadrat acest Dead Space 2.Screenshots Dead Space 2 :


Dead Space 2 screenshotDead Space 2 Dead Space 2 screenDead Space 2Dead Space 2Dead Space 2Dead Space 2Dead Space 2


Trailer Dead Space 2 :

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)