Jocuri Noi

FEAR 3 va fi lansat in toamna lui 2010

Scris de Serj
Luni, 03 Mai 2010 08:16
fear3-horrorInteractive Entertainment a anuntat lansarea in toamna acestui an a unui nou joc din seria de jocuri horror FEAR. First person shooterul horror FEAR 3, este dezvoltat de studiourile Day 1 pentru PC, Xbox 360 si Playstation 3.

Alma revine in FEAR 3 dar, de aceasta data, fii sai Point Man si Paxton Fettel vor putea fi controlati deopotriva de jucator, multumita noului mod de joc "divergent co-op" in care fiecare personaj are aptitudini distincte care vor influenta profund stilul de joc cu "partener".

Jucatorii vor intra in modul single player in pielea personajului Point Man, un supersoldat modificat genetic sau, in modul co-op, ca si Paxton Fettel, fratele celui mentionat mai sus, ale carui puteri telechinetice i-au asigurat viata eterna. Un joc care va asigura un nivel ridicat de adrenalina, oferind o experienta horror si FPS inedita, o imbinare de genuri care a facut celebra fraciza FEAR.

Tot de efectul maxim asupra jucatorului s-au asigurat producatorii si tunci cand l-au cooptat in echipa pe regizorul John Carpenter (Halloween, The Thing), care s-a ocupat de filmarea secventelor cinematice inserate cu grija printre nivelele jocului. In acelasi timp, scenariul a incaput pe mana celebrului Steve Niles, cel care a scris si scenariul filmului 30 Days Of Night lansat in 2007 in regia lui David Slade. In fine, FEAR 3 va copia oarecum gameplayul precedentelor titluri din serie, incercand sa pastreze aceeasi atmosfera care i-a adus succesul, introducand in plus doar modul "divergent co-op" si cateva noi elemente horror precum si clasicele imbunatatiri de natura grafica specifice titlurilor noi din orice serie de succes.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)