Jocuri Noi

Blizzcon 2011, incepe in acest weekend.

Scris de Calin
Joi, 20 Octombrie 2011 09:50

Blizzcon 2011.In perioada 21-22 octombrie 2011 va avea loc cea mai mare conventie Blizzard a cestui an, Blizzcon. In fiecare an, Blizzard pregateste o surpriza tuturor fanilor companiei si iubitorilor francizelor Diablo, Starcraft si Warcraft. Blizzcon este ocazia cea mai buna pentru fanii Blizzard sa afle ultimele informatii despre jocurile preferate dar si sa fie surprinsi despre viitoarele lansari Blizzard.

Detalii despre Blizzcon:

Blizzcon 2011 are loc in Anaheim California, ceea ce inseamna ca pentru majoritatea Romanilor, sa fie prezenti la fata locului este imposibil. Totusi, puteti urmari in direct toata actiunea pe pagina oficiala a conventiei, Blizzcon.com. Pretul unui tichet virtual care iti ofera acces la peste 50 de ore de filmare la calitate HD costa 29.99 .

Cu un tichet pentru Blizzcon veti avea acces la diferite stream-uri in acelasi timp. Puteti urmari simultan 4 mari streamuri, unul de la scena principala, unde evenimentele majore au locul, streamul de la scena cu panouri, unde creatorii jocului fac prezentari si raspund intrebarilor fanilor, streamul de la scena RTS unde are loc competitia de StarCraft 2 si ultimul cu scena World Of Warcraft unde va avea loc un raid in direct si turnamentul pvp WoW.

Ce se va prezenta la Blizzcon?

Diferitele panouri prezentate de catre oficialii Blizzard vor prezenta informatii despre jocurile lor, mecanicile folosite pentru a crea jocurile dar si cele pe baza carora functioneaza aceasta, povestea din spatele jocurilor este prezentata in panourile speciale si chiar artistii care aduc la viata jocurile voastre preferate se reunesc pentru a discuta procesul prin care aceastia creeaza personajele si cadrele.

Panourile de prezentare nu sunt singurele activitati la care fanii pot participa cu ocazia Blizzcon. Un numar urias de calculatoare sunt puse la dispozitia jucatorilor pentru a testa ultimele versiuni ale jocurilor care vor aparea in viitorul apropiat. Printre jocurile ce vor fi prezentate acest an ne putem astepta la Diablo 3, al carui lansare a fost anuntata pe inceputul anului viitor si StarCraft 2: Heart of the Swarm, partea a doua care prezinta evolutia rasei zerg si aventurile protagonistei Sarah Kerrigan.

Pe perioada de 2 zile in care se va desfasura Blizzcon vor avea loc diferite concursuri prin care se vor oferi mii de premii si diferite activitati, cum ar fi concursul de costume, una din activitatile clasice de la Blizzcon dar si prezentari ale profesionistilor din spatele muzicii din jocurile Blizzard.

Concursurile si activitatile de la Blizzcon 2011.

La Blizzcon 2011 se vor desfasura 5 concursuri principale:

1. Concursul de filme. La acest concurs, fanii vor prezenta creatiile proprii pentru sansa de a castiga pana la 2.000 de dolari pentru locul 1, 1.250 locul 2 si 750 pentru locul 3.

2. Concrsul de piese muzicale. Cele mai bune creatii muzicale vor fi alese de catre reprezentantii Blizzard. Castigatorul acestui concurs va primi 2000 $, locul 2 1000$ si locul 3 $500.

3. Concursul de Fan Art. Artistii cu adevarat talentati vor avea ocazia sa prezinte lucrarile lor artistilor de la Blizzard. Locul intai va castiga un monitor Dell U3011 de 30" si un Tichet pentru Blizzcon 2011, locul 2 va primi o placa video NVIDIA GeForce GTX 580, programul licentiat Photoshop CS5 si un Tichet 2011 iar locul 3 doar licenta Photoshop CS5 si un Tichet Blizzcon. Acest concurs va fi finalizat saptamana aceasta inaint de Blizzcon.

4. Concursul de Costume. Acest concurs este unul dintre activitatile speciale, care fac din aceasta conventie Blizzcon. Sute de fani confectioneaza costume cu personajele preferate din jocurile Blizzard si le arata tuturor pe in timpul concursului prezentat de actorul Jay Mohr. Participantul cu cel mai bun costum va castiga 3000$, locul 2 va primi 2000$ iar locul 3 doar $1000.

5. Concursul de Dans. Nu in ultimul rand, Blizzcon va prezenta concursul de dans, unde cei mai talentati sau amuzanti dansatori isi vor arata talentul tuturor celor prezenti. Castigatorul acestui concurs va primi un iPod Touch cu memorie de 32GB, locul 2 un iPod Nano cu 16GB memorie si locul 3 va primi un card de cadouri de 125$ de la iTunes.

Intre panourile principale prezentate la Blizzard, cei ce vor fi prezenti la Blizzard vor putea participa la urmatoarele activitati: Scena Artistilor, Galeria de Arta, Zona de autografe a artistilor si creatorilor jocurilor, licitatia pentu caritate, Teatrul Cinematic, zona cu turnamente si zona de cunostinte unde fanii pot intra in detalii despre universurile lor preferate.

Nu in ultimul rand, editia de acest an a conventiei Blizzcon se va termina cu un concert a celor de la Foo Fighters.

Screenshots Blizzcon 2010:
Blizzcon panou developeri. Blizzcon panou DIablo 3. Blizzcon sala plina. Blizzcon participanti.
Blizzcon, concurs Star Craft 2. Blizzcon sala plina.`Castigatoarea concursului de costume din 2010. Blizzcon costume.
Trailer Blizzcon 2011:



 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)