Jocuri Noi

Civilization 5 pentru PC

Scris de Serj
Luni, 22 Martie 2010 14:17
civilization5Sid Meier's Civilization, una dintre cele mai mari francize ale genului strategie cu peste 9 milioane de copii vandute de-a lungul anilor, a ajuns la cel de-al 5-lea capitol, joc care va fi lansata in toamna acestui an.
Asa cum ne-a obisnuit pana acum, si in Civ 5 dezvoltatorii vor introduce o serie de noi facilitati si optiuni de gameplay, un design nou si grafica adaptata anului in curs. Jocul va dispune si de un mod multiplayer dar si unelte de modare si creare de noi nivele care le va permite jucatorilor sa-si extinda orizonturile practic la infinit.

Telul jucatorilor este cel de a conduce o lume completa, intemeind o civilizatie care porneste de la inceputul istoriei umane si continua pana in epoca explorarii galactice, o lume insa ranita de razboaie si alte cataclisme in care fiecare amanunt conteaza iar calitatile politice si diplomatice vor fi decisive. Producatorii CIv 5 s-au straduit astfel sa construiasca un univers cat mai aproape de realitate propunand insa o interfata care sa placa atat jucatorilor inveterati cat si celor noi, care se afla la primul contact cu franciza.

De asemenea, Civ 5 ne promite batalii epice intre mari imperii care dispun de armate imense, 18 civilizatii istorice reale pe care sa le putem conduce in evolutia lor de la comuna primitiva pana in viitor dar si un mod diplomatic imbunatatit unde vom avea posibilitatea de a negocia cu unii dintre cei mai notorii conducatori de stat si armate din istoria umanitatii.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)