Jocuri Noi

Clash Of The Titans

Scris de Caesar
Luni, 12 Aprilie 2010 10:31
clash-of-the-titansAsa cum ne-au obisnuit in ultimii ani casele de productie, superproductiile cinematografice sunt lansate odata cu jocurile video cu acelasi nume si acelasi plot. Prin urmare, Clash Of The Titans nu putea face exceptie, mai ales daca luam in considerare povestea cu iz mitologic numai buna de adaptat intr-un joc video, care are toate sansele sa culeaga lauri.
Clash Of The Titans este un joc action destinat platformelor PS3 dezvoltat de Game Republic si distribuit de Namco Bandai incepand cu data de 27 iulie 2010. Personajul principal, la fel ca si in film, este Perseus, un semizeu care se angajeaza intr-o misiune periculoasa impotriva zeului lumii subterane, Hades, incercand sa-i risipeasca visele de dominatie totala si sa-si salveze familia.Lider al unui grup de razboinici neinfricati, Perseus se va aventura in tenebre necunoscute unde va infrunta cele mai teribile bestii si demoni. Va supravietui doar daca isi va accepta natura divina si va reusi sa-si infrunte destinul.
Producatorii ne promit astfel un gameplay intens si plin de actiune cu un univers populat de creaturi fantastice si mitologice, peste 100 de diferiti inamici printre care ii vom revedea si pe celebrul monstru marin Kraken si infricosatoarea Meduza. Toate acestea pe parcursul a 80 de questuri desfasurate in 15 diferite locatii mitice.

Afla mai multe detalii despre filmul Clash Of The Titans.

Trailer joc Clash Of The Titans:

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)