Jocuri Noi

Company of Heroes: Tales of Valor

Scris de Serj
Luni, 06 Aprilie 2009 12:43
company_of_heroes-img.jpg   Data de 7 aprilie este prilej de bucurie pentru toţi fanii francizei Company Of Heroes şi a genului strategie în general, fiind şi data la care Relic a anunţat lansarea expansion-ului Company of Heroes: Tales of Valor.

   Aşadar, vom avea parte de campanii, misiuni şi unităţi noi. Mai precis, expansionul va aduce fanilor trei noi episoade care ne vor purta pe parcursul a 9 misiuni în care avem detul timp să explorăm un gameplay îmbunătăţit atât ca mecanică a jocului cât şi ca elemente care compun acest univers extrem de realist al Company of Heroes.

  Pe parcursul celor trei episoade, veţi avea posibilitatea de a participa activ la cel de-al doilea război mondial pe care îl veţi parcurge evoluând pe rând, în fiecare dintre cele mai importante părţi beligerante astfel:

* Episodul 1: Tiger Ace: Controlaţi divizia de tancuri Tiger a lui Hauptmann Voss împotriva diviziei 7 de blindate britanice în una dintre cele mai celebre bătălii are celui de-al doilea război mondial.

* Episodul 2: Causeway: Episodul vă pune la comanda unei companii de paraşutişti americane în orele următoare debarcării din ziua Z în Normandia.

* Episodul 3: Falaise Pocket: Ne reîntoarcem de partea Axei în încercarea de a scăpa armata Wehrmachtului de furia aliatilor care se apropie din ce în ce mai mult de patria mamă.

   Cerinţe de sistem pentru Company of Heroes: Tales of Valor: Procesor:

Intel® Pentium® 4 2Ghz, AMD Athlon XP™ sau echivalent
OS: Windows XP, Windows Vista
Memorie RAM: 512MB RAM PC
Video: 64MB DirectX 9.0c-compatibil, Pixel Shader 1.1

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)