Jocuri Noi

Criminalul 'Dexter' ar putea deveni personaj de joc video

Scris de Serj
Marţi, 12 Mai 2009 06:50
dexter-gameFanii serialului Dexter, unul dintre cele mai de succes showuri create de postul de televiziune american Showtime, au motive de bucurie. Conform ultimelor zvonuri din industria gamingului, televiziunea a semnat un contract cu divizia de jocuri a Marc Ecko Enterprises pentru crearea unui joc care sa aiba la baza celebrul serial si care urmeaza sa fie distribuit pe mai multe platforme printre care si XBox 360 si Playstation 3.

Chiar daca are parte de o serie de proteste, in mod special de la Consiliul Parintilor din Televiziune, Dexter este un criminal in serie cu un succes enorm la public, un clasic personaj negativ pozitivizat prin simplitatea si franchetea cu care este prezentat in serialul ce ii poarta numele.

"Dexter este unul dintre putinele showuri de televiziune care beneficiaza de un nivel de actiune care sa poata fi tranpus intr-un joc video" spune Mark Fernandez, vice presedintele Marc Ecko Enterprises. Pentru o transpunere cat mai aproape de realitate, developerii vor lucra impreuna cu producatorii de la Showtime, cei care au dat viata acestui personaj controversat, criminalul in serie perfect care eludeaza justitia fara nicio problema.

Vom astepta cu sufletul la gura vesti noi despre acest proiect extrem de interesant. Pana atunci, ii anuntam pe fanii serialului ca sezonul 3 va debuta in toamna acestui an. 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)