Jocuri Noi

Dragon Age 2 anuntat

Scris de Serj
Miercuri, 21 Iulie 2010 09:34
Dragon-Age-2Responsabilii faimosului studio de jocuri apartinand Electronic Arts, BioWareTM au anuntat in urma cu cateva zile ca se lucreaza cu spor la urmatorul joc din seria Dragon Age, sequelul mult asteptat la jocul care in urma cu un an a castigat titlul de rpg-ul anului.

Dragon Age 2 va fi lansat in luna martie a anului viitor (2011) si va aduce o poveste noua, care se va desfasura la 10 ani distanta de evenimentele din primul joc, o noua grafica si un nou sistem de lupta. De asemenea, pe data de 17 august ne asteapta si primul trailer. Jocul va fi disponibil pentru toate platformele majore: Xbox 360, PlayStation 3 si PC.

In Dragon Age 2, EA isi propune sa revolutioneze din nou genul RPG, aducand un plus consistent in ceea ce priveste actiunea si sistemul de lupta dar si o poveste complexa care sa tina jucatorul lipit de scaunul de la birou pe durata intregului joc. In Dragon Age 2 urmarim ridicarea la putere a lui Hawke, supravietuitor si erou care va transforma fata universului Dragon Age odata si pentru totdeauna. Refugiat fara niciun ban, Hawke va avea puterea de a lupta impotriva conditiei sale si de a deveni in final cel mai importnat personaj al universului Dragon Age.

Pe parcursul acestei povesti stufoase care va incepe la 10 ani distanta de Dragon Age: Origins, jucatorii isi vor asigura singuri linia narativa prin toate deciziile morale si tactice pe care le vor face, adunand de partea lor cei mai puternici si fiorosi aliati, faurindu-si norocul si faima si asigurandu-si locul de seama in istorie. Felul in care jucatorul va alege sa scrie aceasta istorie, va afecta atat linia narativa cat si jocul in sine pentru totdeauna.

Cu Dragon Age 2 vom crea un nou punct de referinta in universul Dragon Age asigurandu-ne totodata ca jucatorii fani ai seriei vor regasi aici aceeasi satisfactie si familiaritate, spune producatorul executiv al Dragon Age 2, Mark Darrah. vom aplifica lucrurile care au facut din Dragon Age: Origins un atat de mare succes introducand un nou sistem de combat, imbunatatind grafica si spunand cea mai importanta poveste a seriei.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)