Jocuri Noi

Frogster Interactive anunta Runes of Magic Chapter II - The Elven Prophecy

Scris de Caesar
Marţi, 11 August 2009 09:41
3runes
Cei de la Frogster Interactive au anuntat prezentarea celui de-al doilea capitol al MMORPG-ului gratuit Runes of Magic, The elven Prophecy cu ocazia Gamescon 2009.

Astfel, producatorii vor pune la dispozitia vizitatorilor evenimentului un numar de 23 de PC-uri prin intermediul carora acestia vor putea explora lumea din noul joc. Aceasta etapa de teste publice va fi gazduita de Florian Kamolz, un expert in MMO-uri, cunoscut si pentru show-ul TV "Giga WOW" al carui gazda a fost pana de curand. El va fi insotit pe toata durata testelor de partenerul sau Philipp Senkbeil care intre timp a devenit si agent PR al Frogster.

Din cadrul programului nu va lipsi nici Eva Widermann, artista responsabila cu artworkul jocului, care va oferi interviuri in primele doua zile ale festivalului. Dintre noutatile aduse de Runes of Magic Chapter II - The Elven Prophecy amintim si noul sistem de training pentru animalele de companie care pot fi acum antrenate si crescute pentru a atinge un nivel superior si a putea fi folosite cu succes in situatiile de lupta cu inamicul. Mult asteptata parte a doua, Chapter II The Elven Prophecy introduce de asemenea doua noi clase de caractere in lumea Runes of magic, clase care vor extinde semnificativ optiunile de alegere dualiste care existau pana acum, crescand astfel si nivelurile maxime ale caracterelor pana la 55.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)