Jocuri Noi

G.I. Joe: The Rise of Cobra, prezentat la GDC

Scris de Serj
Luni, 30 Martie 2009 11:06
gi_joe_poster.jpg  La Game Developers Conference din anul acesta, EA a prezentat jocul de acţiune G.I. Joe: The Rise of Cobra, inspirat din filmul cu acelaşi nume. Titlul va fi un third-person shooter şi va fi disponibil pentru toate platformele.

  Povestea din film se va continua în joc, astfel că dacă sunteţi un fan al genului, vă aşteaptă o mulţime de surprize. G.I. Joe: The Rise of Cobra este construit în jurul unui mod de joc cooperative, format din doi jucători, ceea ce înseamnă că veţi avea tot timpul un însoţitor pe câmpul de luptă.

  Prietenii vor putea să vi se alăture în orice moment al bătăliei, să vă ajute sau să părăsească jocul oricând. Partea proastă este că jocul nu poate fi jucat online, întrucât se pare că această opţiune nu a reprezentat o prioritate pentru cei ce s-au ocupat de crearea lui.

  Veţi avea de ales între 12 caractere cu feţe familiare, printre care şi Snake-Eyes, Heavy Duty sau Shipwreck. De asemenea, veţi avea la dispoziţie patru caractere Cobra, singurul confirmat până acum fiind Storm Shadow.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)