Jocuri Noi

Interstellar Marines

Scris de Caesar
Marţi, 30 Iunie 2009 07:14
interstellar-marines
Interstellar Marines este un first-person shooter conceput de Zero Point Software la inceputul acestui secol dar al carui prototip a fost supus unor schimbari majore dictate in principal de catre publisherul de pe atunci al jocului.

In consecinta, cei de la Zero Point au hotarat sa isi pastreze independenta renuntand la compania de distributie, rezultand astfel un joc dezvoltat de o comunitate careia i s-a oferit sansa de a contribui efectiv la produsul final si implicit la definirea unui nou concept, cel de AAA Indie. Ce înseamnă acest lucru?

În primul rând, comunitatea care s-a format treptat în jurul acestui proiect are un cuvânt de spus în ceea ce priveşte produsul final, sugestii, opinii sau sfaturi care vor fi luate în considerare de către dezvoltatori. Rezultatul? Un joc mult mai apropiat de ceea ce aşteaptă fanii lui de la el, un joc adaptat în primul rând dorinţelor acestora deci, mai dezirabil din acest punct de vedere. Nu în ultimul rând, gameplayul va fi pe măsura aşteptărilor jucătorilor care ştiu dinainte pe ce aruncă sau nu banii când se hotărăsc să cumpere varianta finală a Interstellar marines.

Un alt aspect pozitiv al conceptului de AAA Indie este însăşi preţul jocului final care, fiind lipsit de companie de distribuţie va fi mult mai ieftin decât în cazul în care un publisher cu renume l-ar fi distribuit sub propria marcă. Interstellar Marines va avea deci preţ de producător aşa că ne putem aştepta ca acesta să fie extrem de scăzut.


Potrivit coordonatorului echipei de dezvoltare din spatele jocului, Kim Jørgensen, Interstellar Marines va prezenta primul contact al omului cu o civilizaţie extraterestră, într-o formă filosofică dar credibilă. Jucătorul va lua rolul unui soldat angajat al echivalentului galactic al organizaţiei NATO din zilele noastre, debutul în joc având loc pe o staţie de pe planeta Marte. Vom avea parte de 3 tipuri de inamici, soldaţii, oamenii de ştiinţă şi o serie de creaturi de origine extraterestră fiecare dotată cu propriul AI, întregul joc fiind destinat unei experienţe coop de până la 4 jucători.

Jocul este programat pentru lansare la sfârşitul toamnei lui 2009. Pentru informaţii suplimentare vis-a vis de conceptul de AAA Indie puteţi vizita situl oficial http://www.interstellarmarines.com/indie/


Interstellar Marines Sesiunea Foto din 2009 :Trailer:

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)