Jocuri Noi

Mafia 2 va fi lansat in august 2010

Scris de Caesar
Vineri, 26 Martie 2010 10:00
mafia 2Potrivit celor de la 2K Games, mult asteptatul joc de actiune Mafia II va fi lansat la data de 27 august 2010 pentru PlayStation 3, Windows PC, si Xbox 360. Mafia II se afla inca in productie la studiourile din Cehia ale 2k, cei care au fost responsabili si de dezvoltarea primului titlu din aceasta serie, Mafia, un joc care s-a bucurat de un succes enorm la data aparitiei sale.

Actiunea jocului se va petrece in perioada de la sfarsitul anilor 1940 si inceputul anilor 1950 intr-o lume fictiva dominata de gangsteri. Fiu al unui imigrant italian sarac, Vito este eroul principal al naratiunii, un tanar dominat de dorinta de a scapa de greutatile vietii si de a-si fauri un viitor mai bun decat cel harazit de parintii sai.

Impreuna cu prietenul sau Joe, el isi va incerca puterile pe taramul lumii interlope, hotarat sa demonstreze mafiei ca merita luat in considerare iar pentru acest lucru, cea mai scurta cale este dobandirea unui renume pe strazi. Nu va trece multa vreme insa pana cand cei doi, vor realiza ca viata de "baieti destepti" nu este intr-atat de luminoasa si glamuroasa pe cat credeau si ca greutatile sunt cu atat mai mari cu cat se afunda in tenebrele lumii interlope.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)