Jocuri Noi

MotoGP 09/10 disponibil in magazinele din SUA si Europa

Scris de Serj
Luni, 22 Martie 2010 13:41
motogp0910Potrivit unui anunt al celor de la Capcom, ultima versiune a simulatorului MotoGP 09/10 va putea fi achizitionatincepand de maine, 23 martie 2010, din magazinele de specialitate din America de Nord si Europa. Seria de jocuri MotoGP se numara printre cele mai bune jocuri cu motociclete pentru console.

Jocul va fi disponibil pe platformele PS3 si Xbox 360 si va aduce cateva moduri de gameplay inedite acestei serii, alaturi de clasicul mod cariera. MotoGP 09/10 va permite jucatorilor sa isi incerce fortele in campionate complete, cu oricare dintre cele trei clase de motociclete disponibile, prin intermediul unui mod online complet si robust.

De asemenea, modul cariera va permite managementul motocicletei si a sportivului atat in timpul cat si in afara curselor. Bonus, jucatorii vor primi puncte de reputatie care insa vor putea fi pierdute in urma neglijentei de administrare sau a accidentelor suferite pe parcurs. Aceste puncte vor permite upgrade-uri ale motocicletelor dar si atragerea sponsorilor si a celorlalti angajati necesari in spatele unei echipe complete de curse.

Trailer MotoGP 09/10: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)