Jocuri Noi

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Scris de Serj
Luni, 22 Martie 2010 13:17
prince-of-persia-the-forgotten-sandsPrince of Persia: The Forgotten Sands, realizat de cei de la Ubisoft, este urmatorul capitol al bine cunoscutului univers "Sands of Time" ce urmeaza sa fie lansat in primavara anului 2010. Prince of Persia are deja un renume printre celelalte jocuri de acest gen iar o noua aparitie nu face decat sa ne bucure.

Actiunea Jocului Prince of Persia: The Forgotten Sands este plasata intre Persia The Sands of Time si Prince of Persia: Warrior Within. In timp ce Printul viziteaza regatul fratelui sau, regat care este pe cale de a fi distrus iar pentru salvarea lui va printul va fi nevoit sa foloseasca din nou puterea nisipului, inbarcanduse astfel intr-o noua misiune epica.

Elemente de baza ale gameplay-ului original au fost pastrate, cum ar fi batai cu un numar mare de inamici, sau acrobatii la inaltimi ametitoare, iar prin controlul naturii si al timpului jocul Prince of Persia: The Forgotten va face deliciul celor pasionati de acest tip de joc, sau fanii consacrati ai binecunoscutei serii.

Jocul urmeaza sa fie lansat in primavara anului 2010, mai exact in 28 mai si va fi disponibil pentru platformele PSP, DS, XBOX360, PS3, NINTENDO Wii si bineinteles PC.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)