Jocuri Noi

Splinter Cell: Conviction

Scris de Caesar
Marţi, 23 Martie 2010 11:34
Splinter-Cell-ConvictionNu a mai ramas mult de asteptat pentru fanii Splinter Cell: cel de-al V-lea joc al seriei, Splinter Cell: Conviction va fi lansat de catre Ubisoft in magazinele de retail la mijlocul lunii aprilie 2010. Jocul va fi disponibil atat pentru Xbox 360 cat si pentru PC-urile cu Windows, Gameloft lucrand in prezent la o versiune Conviction pentru iPhone.

Povestea din Splinter Cell: Conviction are loc la aproape 2 ani de la evenimentele din Splinter Cell: Double Agent. Sam Fisher s-a cam indepartat de Third Echelon dupa ce a descoperit ca moartea fiicei sale Sarah nu a fost un accident. In acelasi timp, Third Echelon se afla in cautarea lui Sam pentru care nu au deloc ganduri bune. Acesta din urma insa, este nevoit sa faca tot posibilul si sa se foloseasca de toate mijloacele pentru a descoperi adevarul. Va fi ajutat in acest demers de catre fosta sa colega Anna Grimsdttr si de bunul sau prieten Victor Coste. El va porni in cautarea criminalului fiicei sale doar pentru a descoperi o amenintare si mai mare care planeaza asupra capitalei Washington DC.

Ce trebuie sa stiti despre Splinter Cell: Conviction
* Splinter Cell: Conviction aduce un nou tip de gameplay, in care personajul poate interactiona si folosi orice obiect din jurul sau. Astfel, inventarul eroului devine efectiv lumea din care face parte pe care poate decide cum sa o foloseasca si din care sa aleaga "armele" potrivite in functie de misiune.
* Ca si fugitiv, este important ca jucatorul sa se stie adapta cu usurinta la mediu si sa gandeasca mai repede decat adversarii. Posibilitatea interactionarii complete cu universul inconjurator este un avantaj dar, si inamicii beneficiaza de aceleasi posibilitati astfel incat misiunile se complica.
* Pe parcursul jocului, eroul se va folosi de toate conexiunile pe care le are in lumea interlopa pentru a se aproviziona cu gadgeturi, arme etc.
* Splinter Cell: Conviction va oferi si un mod multiplayer, oferind posibilitatea jucatorilor de a lupta alaturi sau impotriva prietenilor intr-o lume deschisa si plina de civili. Jucatorii vor avea nevoie in acest caz de un maxim de atentie si vigilenta pentru a descoperi inamicii ascunsi si deghizati din multimea din oras.

Cerinte de sistem recomandate: Core 2 Duo 1.8 GHz, 2 GB RAM, placa grafica de 512 MB, 10 GB HDD, Windows XP/Vista/7. + conexiune interne.

Trailer Splinter Cell: Conviction

Imagini - Splinter Cell: Conviction


gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1   

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)