Jocuri Noi

Start la open-beta pentru Champions Online si Battlefield Heroes

Scris de Caesar
Duminică, 28 Iunie 2009 09:18
championsonline130Fanii MMO-urilor au de ce sa fie fericiti, o serie de jocuri intrand in ultima perioada in fazele finale de open beta urmand a fi lansate cat de curand. Unul dintre acestea este si Champions Online, a caruia etapa de open beta va incepe in luna august, jucatorii avand la dispozitie aproximativ o luna de teste pana la lansarea oficiala a jocului.

Champions Online este un MMORPG cu super-eroi care se vor lupta pentru salvarea Pamantului de la distrugere. Amenintarea cea mai mare va fi un geniu malefic, Doctor Destroyer, si el cu puteri supraumane dar manat de dorinte de prea-marire si cu singurul scop de a-si pune lumea la picioare.

Pe de alta parte, Battlefield Heroes, un shooter online in stil animat ale carui etape de testare s-au incheiat, va intra in open beta in aceste zile. Nu exista un disclosure agreement si nici nu aveti nevoie de un cod obtinut de la producatori, Battlefield Heroes fiind un joc free-to-play.

De altfel, acesta este si primul joc gratuit creat si distribuit de Electronic Arts, o apartenenta credem noi, suficienta pentru atestarea calitatii. Profitul va fi generat de microtranzactii si publicitate.


Champions Online Screenshots:
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1  

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)