Jocuri Noi

The Agency

Scris de Serj
Joi, 24 Iunie 2010 07:38
The Agency
Viitorul shooterelor MMO suna bine si asta pentru ca publisherul Sony Online a anuntat un nou titlu, The Agency, un MMOFPS destinat atat platformelor desktop PC cat si concolelor Playstation 3.

The Agency va fi astfel un joc extrem de rapid si antrenant cu o poveste care se desfasoara intr-o lume moderna a gloantelor si explozivilor, o lume a spionajului in care vom descoperi simtul datoriei, onoarea, dar si tradarea. Vom intra in pielea unui agent secret de elita, intr-o lume a super-spionilor si mercenari fara mila care se vor folosi de cele mai noi tehnologi si de sangele rece din dotare pentru a-si atinge scopurile mizerabile.

Cu un gameplay axat atat pe latura competitiva cat si pe cea cooperativa, The Agency va oferi astfel o poveste de actiune exploziva si intriganta dar si cu un nivel ridicat de strategie pe termen lung dedicata tuturor fanilor spionajului. Jucatorul va avea posibilitatea de a deveni un agent secret de elita, The Agency oferind oportunitatea inrolarii in sute de misiuni diferite cu diferite teluri finale si un gameplay care va varia destul cat sa nu plictiseasca, de la misiunile stealth de asasinare la macelurile in grup. Vor fi de asemenea si curse de masini dar si casinouri burdusite cu fel de fel de jocuri de pe urma carora se pot pierde sau cladi averi in functie de noroc. Cu alte cuvinte, tot ceea ce ar putea visa un mic spion in devenire.

Mai mult, pe masura ce jucatorul avanseaza in rang in propria sa factiune, acesta va avea posibilitatea de a-si cladi propria sa agentie de spionaj. Puterea va creste mai apoi prin unirea acestor agentii si formarea unor asociatii. Se va putea alege de asemenea intre cariera de mercenar sau spion, eroii putand colecta fel si fel de obiecte care sa le asigure supravietuirea dar si accesul in anumite grupuri si localuri exclusiviste or la oamenii cu influenta din zonele respective. Jucatorul va dispune si de operativi controlati de computer pe care sa-i trimita in misiuni de cautare sau de colectat itemuri, acest lucru permitandu-i spionului efectiv sa se concentreze exclusiv asupra misiunii principale.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)