Jocuri Noi

Tom Clancy's HAWX 2

Scris de Caesar
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 13:04
hawx2logoLansat la data de 12 noiembrie, HAWX 2 este un simulator de zbor dezvoltat si distribuit de Ubisoft pentru cele mai importante platforme de gaming: PC, PS3, Xbox360 si Nintendo Wii.
Razboiul aerian a evoluat. La fel si pilotul. Ca membru al detasamentului ultra-secret HAWX 2, vei fi unul dintre pilotii de elita, alesi pe spranceana. Un pilot care beneficiaza de cel mai bun antrenament, are cele mai bune reflexe si care este asistat de cea mai noua si mai avansata tehnologie, piloteaza un aparat de zbor de ultima generatie a carei existenta este inca nedezvaluita de catre guverne, in incercarea de a domina cerul.

Si vei reusi sa domini aerul doar imblanzind in cel ami mic detaliu cel ami sofisticat avion capabil de a se angaja in misiuni periculoase, trecand nedetectat in spatiul aerian inamic, lovind tintele cele mai importante ale acestuia si intorcandu-se la baza in siguranta, inainte de a avea prilejul de riposta.
Vei avea la indemana o tehnologie superioara care iti va permite sa decimezi inamicii de la distanta dar te vei putea angaja si in batalii aeriene intre avioane. Si vei avea nevoie de nervi de otel pentru a duce la bun sfarsit raiduri aeriene nocturne, reincarcari cu combustibil din mers si multe alte manevre riscante.

Pe scurt despre HAWX 2:

* Foloseste-te de toate aptitudinile de care dispui pentru a pilota un aparat uimitor dotat cu cele mai noi tehnologii si o putere de foc remarcabila, un aparat de zbor al viitorului. Incepand cu propulsia vectoriala si incheind cu cele mai moderne tehnologii experimentale avionul te va ajuta, ca o extensie a propriei persoane, sa domini cerurile.
* Piloteaza din postura unui aviator de elita.
* Urmareste indeaproape distrugerile devastatoare pe care le poti produce, simtind la propriu impactul puternic al tunurilor tale. Razboiul nu e frumos dar poate fi impresionant.
* O harta extinsa care te va purta de la Moscova spre Golful Persic, de la Cercul Polar pana la Oceanul Indian, dominata de imagini superbe si pline de realism captate de sateliti.

hawx21hawx22hawx23hawx24

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)