Jocuri Noi

Tournament of Legends

Scris de Serj
Miercuri, 07 Iulie 2010 08:20
Tournament of LegendsLumea jocurilor de lupte s-a imbogatit in aceasta saptamana cu un nou titlu destinat consolelor Nintendo Wii, Tournament of legends, un joc dezvoltat de High Voltage Software si distribuit de SEGA incepand cu 2 iulie in europa si 6 iulie in SUA.

Tournament of legends
va oferi tuturor fanilor genului o experienta de lupte 3D pentru unul sau doi jucatori adunand o pleiada de caractere/luptatori inspirate din mitologia lumii: minotaurul, gladiatorul, valkyrie si alte nume grele ale povestilor copilariei.

Luptele se vor desfasura intr-un mediu la fel de fantastic, in arene desprinse din imaginatiile bogate ale creatorilor jocului, protagonistii avand parte si de un arsenal pe masura, la fel de impresionant, vraji specifice sau posibilitatea de a invoca creaturi fantasmagorice care sa le apere culcusurile de catre nepoftiti.

Tournament of Legends incearca astfel sa ofere chiar si celor mai experimentati jucatori de Nintendo Wii, una dintre cele mai bogate experiente de lupta cu armele. Acestia vor avea posibilitatea de a schimba armele si descantecele/vrajile intre caracterele din joc sau de a concura in campionate diverse de tip Remote/Nunchuk controller. Vor avea de asemenea parte de un sofisticat mod de joc de antrenament si suport pentru controllerul clasic.

Cinematica si efectele speciale vor fi asigurate in Tournament of legends de catre un motor grafic nou, High Voltage Software Quantum 3, creat si adaptat in mod special pentru crearea jocurilor pentru consolele Nintendo Wii. Prin urmare, luptatorii se vor misca extrem de fluid, culorile vor fi la inaltime iar arenele de lupta vor beneficia de efecte de lumina in timp real de ultima ora.

Ce ne asteapta in Tournament of legends:
- Caractere 3D complet animate.
- Armurile atat cele pentru corp cat si coifurile vor putea fi avariate dar si reparate pe durata bataliei.
- 10 creaturi legendare: Minotaurul, Gladiatorul, Valkyrie, Golem, Gorgon, Zeita Soarelui , Demonul, Omul de Bronz, Razboinicul Skeleton si Zeul Mortii.
- 10 arme cu tais destinate bataliei cu o singura sau cu doua maini.
- 40 atacuri magice animate; 10 vraji pentru arme. Leul, Pumnul lui Thor, Furtuna lui Jupiter, un cuib de serpi, trasnete si fulgere si altele. - Troc de arme si alte bunuri cu ceilalti jucatori.
- Mod de antrenament interactiv.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)