Jocuri Noi

Noutati despre Windows 7

Scris de Caesar
Sâmbătă, 31 Mai 2008 11:56
windows-7.jpg  De când au apărut primele ştiri despre viitoarea capodoperă ce va purta logoul Microsoft Windows, utilizatorii s-au  impărţit in două. Pe de o parte cei care incă se bucură de viteza bătrânului XP şi care privesc viitorul curioşi, pe  de altă parte cei care de mult nu se mai bucură de noul Windows Vista şi care au depaşit etapa curiozităţii şi  privesc în viitor cu nerăbdarea copilului care şi-a scapat ingheţata pe jos şi care aşteaptă una nouă.

  Ei bine, pentru a le satisface curiozitatea celor din prima categorie şi pentru a alimenta şi mai mult nerăbdarea  celor din a doua, am aruncat şi noi o privire de ansamblu asupra ultimelor zvonuri lansate in media de peste mări şi  ţări.
 Se pare că în sfârşit, oficialii de la Microsoft s-au hotărât să rezolve problema ecranului albastru (pentru  cunoscători, BSOD) în cel mai original mod cu putiinţă. Nu, încă nu se ştie dacă acesta va fi eliminat sau nu. Ce  ştim însă, este ca Windows 7 va avea multi-touch, un upgrade al clasicului touch screen de pe PDA-uri, şi  care il va ajuta pe utilizator să interacţioneze mult mai usor cu computerul, cu ceea ce vede pe ecran,  debarasându-se de vechiul mouse. Ce nu stim este daca Microsoft incearca să elimine mausul ca tool învechit sau doar  incearcă să elimine obiectele care pot fi transformate în arme de către utilizatorul frustrat.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)