Jocuri Noi

Bastion

Scris de Calin
Vineri, 09 Septembrie 2011 08:10

BastionBastion este unul dintre cele mai bune jocuri downloadablie aparute in acest an, dar la prima impresie nu va veti da seama. Jocul are un stil aparte, are o anumita istetime iar modul in care naratorul povesteste aproape tot ce faci exact in momentul in care o faci contribuie la unicitatea acestui joc. Totusi, Basion este un joc de actiune simpatic si inedit.


Bastion are o animita frumusete in simplicitatea jocului, varietatea si a detaliile grafice. Unul dintre aspectele recunoscute imediat in Bastion este modul in care nivelurile se deschid in fata jucatorului pe parcursul jocului. Acest lucru face ca Bastion sa fie unic printre jocurile de actiune, desi unii ar zice ca in acest stil de joc te poti pierde usor fiindca nu stii care e directia buna din timp.

 

Bastion, povestea:

In Bastion, o forta numita “Great Calamity” a distrus intreaga civilizatie a personajului principal, care este supranimit “The Kid”. Scopul final al acestui joc este de a readuce la viata bastionul, care defapt seamana cu o insula uriasa plutitoare. Singura problema cu Bastionul este faptul ca nu e complet, asa ca parti din el inca plutesc in jurul tau pentru a fi readuse la viata imprejurul tau.

Luptele in Bastion necesita din partea jucatorului o mare atentie in special la mediul inconjurator. Pericolul de a cadea de pe marginea Bastionului este intotdeauna acolo, astfel esti nevoit sa iti alegi din timp adversarul pe care vrei sa il abordezi si sa fii intotdeauna atent pe unde calci. Pe parcursul jocului vei intalni diferite tipuri de inamici, de la cei melee (corp-la-corp), la magi care te vor fugari cu proiectile.

Gameplay:

Personajul principal poate echipa doar doua arme in fiecare misiune, impreuna cu o abilitate secreta. Noi arme veti primi pe parcursul jocului, fiecare aduce anumite avantaje jucatorului. Spre exemplusabia este foarte rapida dar nu are raza de actiune mare, in schimb ciocanul este foarte puternic, dar este greu si The Kid ataca rar cu el.

Armele pot fi imbunatatite, deci nu este pericolul ca armele sa devina nefolositoare. Fiecare dintre armele disponibile au acces la trei niveluri diferite de imbunatatiri.

Desi luptele sunt interesante, cel mai bun aspect al acestui joc sunt secretele si ghicitorile. Unele misiuni iti vor testa istetimea, in timp ce altele vor fi atat de simple incat apasand rapid pe un buton va rezolva. Cu punctele castigate in timpul misiunilor puteti descoperi noi imbunatatiri si noi tehnici secrete.

Grafica jocului este de-a dreptul exceptionala, intr-adevar aceasta depinde de gusturile fiecaruia. Cadrele in care jocul isi desfasoara actiunea sunt in intregime pictate in mod stilizat. Fiecare mediu in parte are unele retusuri si detalii special create de catre artistii jocului.

Desi Bastion este aproape in intregime un joc D2, ca si gameplay s-ar putea sa fie unul din cele mai bune ale acestui an. Bastion a fost lansat in data de 16 August 2011 si poate fi descarcat de pe internet pentru platformele PC si X-Box 360.

Bastion screenshots:
Bastion Bastion Bastion Bastion
Bastion Bastion Bastion Bastion
Bastion Trailer:

 


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)