Jocuri Noi

Infinity Blade II

Scris de Calin
Marţi, 11 Octombrie 2011 12:19

Infinity Blade 2Celebrul joc pentru iPhone si iPad care a lua lumea tabletelor prin surpriza cu grafica sa spectaculoasa va primi in luna decembrie a acestui an o continuare. Cei de la Epic Games au lansat un trailer care arata cat de spectaculos va arata partea a doua a jocului. Speram doar ca partea a doua a jocului sa mentina feelingul primului joc, dar cu mai mult continut de aceasta data.


In Infinity Blade II veti continua saga personajului dumneavoastra prin lumea Tiranilor Nemuritori, veti putea personaliza si imbunatati abilitatile aceastuia pe parcursul jocului. Infinity Blade II se bucura de aceasi grafica excelenta care a incantat milioane de jucatori cand primul joc a fost lansat.

Multe informatii despre povestea jocului nu a fost lansata, doar un scurt trailer si trei screenshoturi care vorbesc mai multe decat sute de cuvinte. Printre imaginile din slideshow-ul folosit la prima prezentare a jocului apar multe care dau jocului un feeling oriental.

Infinity Blade 2 va avea cel putin un nou mod de joc care a lipsit din primul numit “Clash Mode” in care jucatorii vor putea concura online in competitii sociale pentru a obtine arme si obiecte rare. Pentru mai multe informatii despre Infinity Blade, urmariti pagina personala a jocului.

 

Screenshots Infinity Blade II:
Infinity Blade II Infinity Blade II Infinity Blade II
Trailer Infinity Blade II:

 


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)