Jocuri Noi

Dishonored

Scris de Calin
Luni, 08 Octombrie 2012 11:27

DishonoredDishonored este un Adventure FPS in care vei lua rolul unui asasin pe nume Corvo Altano. Un fost membru al garzii reginei, personajul principal al acestui joc se afla fata in fata cu moartea fiind tradat si acuzat pentru uciderea reginei. Astfel vei deveni un celebru asasin, cunoscut de toata lumea. Masca purtata de protagonist il va face cunoscut si temut de toti pe care ii va intalni.

 

Despre Dishonored:

Acest joc se face imediat recunoscut prin mai multe aspecte. In primul rand stilul grafic adoptat de developerul Arkane Studios este ceva unic printre jocurile First Person Shooter. Dishonored isi desfasoara actiunea intr-o lume intunecata plina de misticism dar si de inovatii tehnologice. Aceasta combinatie de stiluri nu a mai fost vazuta pana in prezent, dar Dishonored pare sa o faca sa functioneze.

Cum am mentionat inainte, in Dishonored veti lua rolul lui Corvo Altano, un bodyguard cu puteri supranaturale devenit asasin un urma decesului neasteptat al Reginei din Dunwall, un oras port aflat acum sub comanda unui guvern opresiv care dispune de armamente neo-industriale.

Trasaturile jocului Dishonored:

• Flexibilitate. Abordeaza orice situatie in stilul tau personal prin diferite combinatii de arme si abilitati. Datorita numarului mare de abilitati si dispozitive iti vei putea personaliza stilul de joc dupa propriile preferinte. In Dishonored te poti foloisi de sunete si umbre pentru a crea situatii favorabile pentru a ucide silentions sau iti poti provoca inamicul prin agresivitate.

• Reactivitate. Lumea in care se desfasoara actiunea va reactiona la felul in care vei alege sa joci. Deciziile tale vor avea un impact asupra lumii. Alege sa fii un ucigas nemilos sau un asasin silentios ca o umbra si lumea va reactiona la decizia ta.

• Abilitati. O gama asa de larga de abilitati supranaturale nu veti intalni foarte des intr-un FPS. In Dishonored te vei putea teleporta, poseda inamici si multe altele. Acestea in combinatie cu diverse tipuri de arme iti vor oferi posibilitatea sa iti construiesti propriul stil si sa abordezi  fiecare situatie intr-un mod unic.

• O lume originala. Ideea jocului a venit de la directorul din spatele jocului Half Life 2 – Viktor Antonov. Arkane Studios si publisher-ul Bethesda Studios vor aduce pe PC si console un joc in care misticismul si industria se intalnesc pentru a crea o lume unica.
Dishonored va fi lansat in data de 12.10.2012 pe platformele PC, Xbox 360 si Play Station 3.

Screenshots Dishonored:
Dishonored Dishonored Dishonored Dishonored
Dishonored Dishonored Dishonored
Trailer Dishonored:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)