Jocuri Noi

Scris de Calin
Miercuri, 31 Octombrie 2012 10:40

Assassin's Creed 3America de Nord, secolul 18, dupa mai bine de 20 de ani de conflict cele 13 colonii Americane sunt pe pragul razboiului cu Marea Britanie. Fronturile sunt trasate iar macelul este inevitabil. In aceste momente de groaza, intr-un satuc american un nou asasin se va ivi nascut atat cu sange indian Mohawk cat si sange britanic.

 

Despre Assassin’s Creed III:

Assassin’s Creed 3 va continua aceasta serie foarte cunoscuta de jocuri din perspectiva lui Ratonhnhake’ton, dupa numele sau indian sau Connor, numele sau englezesc. Acesta este fiul unui englez situat in America dar crescut de mama sa dintre indienii Mohawk.

Perioada istorica in care se petrece actiunea acestui joc este cea a Revolutiei Americane iar Connor, protagonistul se va afla in mijlocul actiunii luptand in conflict cu sine insusi atat pentru colonistii americani cat si pentru familia sa de indieni nativi.

Printre personajele istorice importante, Connor ii va intalni pe celebrul Paul Revere, va conspira cu Samual Adams va participa la batalia de la Bunker Hill si va fi prezent la evenimentul Boston Tea Party.  Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui joc este atentia pentru detalii istorice. Atat personaje majore cat si minore sunt prezentate in detalii incredibile, de asemenea si orasele Boston si New York in care se petrece cea mai mare parte a actiunii.

Atat povestea lui Connor cat si cea a protagonistului alternative Desmond Miles sunt prezentate cu atentie si detalii uluitoare. In timp ce Connor lupta pentru drepturile oamenilor sai Desmon se lupta in viitor pentru destinul lumii.

Inceputul acestui joc este creat la un pas mai lent decat jocurile predecesoare. De fapt chiar si pana in momentul in care veti intalni protagonistul va trece ceva vreme. Un alt aspect important de tinut minte este c a Assassin’s Creed III va avea un gameplay putin diferit fata de jocurile dinainte, asa ca nu va asteptati sa va catarati pe cladiri chiar de la inceput.

Acestea nu inseamna ca Assassin’s Creed 3 nu este un joc bun, ci doar ca merita asteptat pana ajungeti la partea buna.

Assasin's Creed 3 va fi lansat in data de 30 Octombrie 2012 pe Xbox 360 si Play Station 3 si in data de 23 Noiembrie 2012 pe PC.

Trasaturile jocului:

•    Elimina-ti inamicii cu un nou arsenal de arme printre care: pistoale, arcuri, topoare sau arma clasica a asasinilor din Ordinul Asasinilor;
•    Exloreaza orasele dens populate recreate digital in mare detaliu sau orasele mici situate in apropierea padurilor pline de animale salbatice;
•    Jocul este creat cu un motor grafic complet nou care prezinta brutalitatea jocului intr-un mod complet nou.

Partile bune:

•    Poveste intriganta, prezentata intr-un mod placut;
•    Batalii marine tensionate si atmosferice;
•    Placerea de a-ti vedea „casa” dezvoltandu-se;
•    Atentie impresionanta pentru detalii istorice si vizuale;
•    Un numar mare de misiuni interesante.

Partile rele:

•    Mecanica „vanatorii” este cam slab dezvoltata;
•    Inconsistente in mecanica de „stealth” si parkour.

Assassin’s Creed III Screenshots:
Assassin's Creed 3 Assassin's Creed 3 Connor Assassin's Creed 3 Catarat Assassin's Creed 3 Tomoiag
Assassin's Creed 3 Saritura Assassin's Creed 3 Assassin's Creed 3 Assassin's Creed 3

Assassin’s Creed III Trailer:


 


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)