Jocuri Noi

DMC Devil May Cry

Scris de Calin
Marţi, 08 Ianuarie 2013 10:29

DMC Devil May CryPovestea celebrului protagonist din seria de jocuri de actiune Devil May Cry continua in ultimul episod DMC Devil May Cry. Acest episod al seriei DMC se petrece intr-o perioada contemporana, in centrul atentiei fiind un Dante mai tanar decat am vazut pana acum.

Despre DMC Devil May Cry:

Dante este un tanar cu foarte putin respect pentru autoritate sau societate in general. Dante stie ca nu este in intregime om dar este perfect constient ca nu este nici ca demonii care l-au persecutat toata viata lui. Prins intre doua lumi, acest personaj este facut sa se simta ca un lepros, impins la marginea societatii.

Pe parcursul acestui joc, Dante va descoperi in acest joc ce inseamna sa fii un om nascut dintr-un inger si un demon. Acesta dualitate a sa are un impact masiv asupra felului in care se desfasoara jocul, acesta fiind capabil sa foloseasca abilitati atat angelice cat si demonice. Aceste schimbari dramatice a personajului principal confera jocului o varietate placuta care afecteaza atat miscarea cat si sistemul de lupta.

Pentru acest episod al seriei Devil May Cry, Capcom a lucrat impreuna cu o firma din Marea Britanie numita Ninja Theory, renumita pentru impactul avut asupra multor jocuri de actiune in ultima perioada. Combinatia de tehnologie si experienta a celor de la Ninja Theory cu mostenirea acestei serii contribuita de Capcom au creat un joc de actiune foarte reusit.

DMC Devil May Cry va fi lansat in data de 15 Ianuarie 2013 atat pe consolele Play Station 3 si Xbox 360 cat si pentru calculatoare.

Trasaturi ale jocului:

•    Lupta in propriul stil. Puterile angelice si demonice ale lui Dante ofera o mare flexibilitate cand este vorba de stilul de joc preferat.
•    Dante. Fanii jocului vor avea ocazia acum sa exploreze anii tineretii acestui personaj cu care multi au crescut.
•    Actiune neinfranata. Sabia cu care este echipata Dante isi modifica abilitatile in functie de personalitatea aleasa, inger sau demon. Acesta simpla optiune deschide calea catre o gama larga de combo-uri si stiluri de lupta.
•    Devil May Cry pana la maduva. La acest proiect au fost adusi multi dintre angajatii care au lucrat la episoadele precedente din seria Devil May Cry pentru a se asigura ca acest joc este o continuare adevarata.

Screenshots Devil May Cry 2013:
DMC DeviL May Cry Dante DMC DeviL May Cry Dante DMC DeviL May Cry Dante DMC DeviL May Cry Dante
DMC DeviL May Cry Dante DMC DeviL May Cry Dante DMC DeviL May Cry Dante DMC DeviL May Cry Dante

Trailer DMC Devil May Cry:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)