Jocuri Noi

Dead Space 3

Scris de Calin
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 10:38

Dead Space 3Suntem la inceputul anului 2013 iar a treia parte a seriei de jocuri horror Dead Space se apropie cu pasi repezi. In a doua saptamana a lunii februarie Dead Space 3 va fi lansat in variantele pentru consolele Xbox 360, Play Station 3 cat si versiune PC. Dupa doua jocuri petrecute in mare parte in spatiu, Dead Space 3 isi va desfasura actiunea in principal pe o planeta inghetata.

Despre Dead Space 3:

In Dead Space 3 protagonistul Isaac Clarke va fi aliat cu un soldat pe nume John Carver cu scopul de a afla care este adevarata origine a epidemiei care creeaza creaturile cunoscute ca si necroporfi, creaturile ce posedeaza si tranforma trupurile neinsufletite ale decedatilor.

De aceasta data personajele principale ale jocului ajung pe o planeta inghetata numita Tau Volantis. Misiunea lui Isaac este sa caute prin aceasta lume inospitaliera semne ale sursei epidemiei. Pentru a isi duce misiunea la bun sfarsit veti fi nevoiti sa cautati materiale si parti de schimb printre cele mai dificile medii.

Materialele si partile gasite prin lume vor fi folosite de catre Issac pentru a-si crea si imbunatati armele astfel crescand capacitatea acestuia de a elimina inamicii. Abilitatile ingineresti ale lui Isaac vor fi testate in profunzime in Dead Space 3, aceasta fiind unul dintre metodele cheie de reusita in acest joc.

Aceasta planeta va contine secretul ultim pentru a scapa de aceasta boala oribila odata pentru totdeauna, dar pentru a ajunge la acest secret Isaac Clarke va fi nevoit sa treaca prin avalanse, terenuri aproape imposibile, capcane si o gama larga de inamici, nu doar necromorfi ci si speciile indigene.

Pentru a fi sigur ca de data aceasta sansele sunt de partea lui, Isaac s-a aliat cu un soldat nemilos, cunoscut pentru eficienta sa. Lupta in Dead Space 3 nu doar pentru a supravietui tu personal dar pentru a salva mii de vieti de la amenintarea necromorfilor.

Trasaturi Dead Space 3:

• Mod Single Player Story Mode;
• Mod Cooperativ pentru Story Mode;
• Sistem drop-in, drop-out – Coechipierii pot intra si iesi de buna voie fara a strica campania ta;
• O noua poveste cu personaje noi si medii noi pe o planeta inghetata;
• Descopera zone ascunse si gaseste misiuni aditionale;
• Desopera secretele trecutului si du la capat misiunea de a salva intreaga omenire;

Screenshots Dead Space 3:
Dead Space 3 Dead Space 3 Necromorph Dead Space 3 Space jump Dead Space 3 Isaac Clarke
Dead Space 3 Dead Space 3 Dead Space 3 Dead Space 3
Trailer Dead Space 3:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)