Jocuri Noi

Nokia 5700, telefon multifunctional

Scris de Serj
Vineri, 14 Septembrie 2007 08:05
nokia5700.jpg  Nokia a anunţat lansarea noului model 5700 XpressMusic, un telefon accesibil, cu 3G, dotat cu un audio chip care îmbunătăţeşte funcţiile de redare a muzicii. Producătorii estimează că noul Nokia 5700 XpressMusic va fi scos în curand, la preţul de 350 euro.

   Design-ul este special şi se poate adapta prin rotire, în funcţie de felul în care urmează a fi folosit: ca player pentru muzică, pe post de cameră digitală cu 2 Megapixeli, pentru apelare video şi, evident... ca simplu telefon.

  Mobilul funcţionează cu un card opţional MicroSD de 2GB, astfel că Nokia 5700 XpressMusic poate stoca până la 1500 de melodii, pe care le puteţi asculta la căştile incluse în pachet, sau la boxele încorporate în telefon.

 Piesele pot fi transferate rapid şi usor, iar formatele suportate sunt cât se poate de diverse: WMA, MP3, AAC, eAAC+ şi MP4. Programul folosit de telefon suportă imagini, vă dă posibilitatea să le grupaţi în albume, vede playlist-uri, având şi un egalizator cu cinci benzi şi animaţie (visualization).

 Pe lângă opţiunile legate de muzică, Nokia 5700 filmează în culori excelente (16 millioane). Tehnologia 3G permite utilizatorului să se conecteze rapid şi uşor, să downloadeze şi să vizualizeze conţinuturi multimedia mult mai lejer decât înainte, iar funcţia de apelare video vă va permite să împărtăşiţi momente de neuitat cu cei dragi, folosindu-vă de camera încorporată.

 XpressMusic foloseşte software performant, S60, care permite personalizarea telefonului cu o gamă largă de opţiuni şi aplicaţii compatibile cu telefonul.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)