Jocuri Noi

2010 Fifa World Cup pentru iPhone

Scris de Serj
Joi, 23 Septembrie 2010 07:39
2010 Fifa World Cup iPhoneAsa cum ne-au obisnuit deja cei de la Electronic Arts, la fiecare competitie majora din fotbal apare si jocul dedicat. Evident, un eveniment de proportii precum un campionat mondial nu putea ramane pe dinafara, rezultand astfel editia de vara a Fifa 2010, World Cup. Si, odata cu lansarea acesteia pentru platformele majore de gaming, EA Sports au dezvoltat o versiune si pentru iPhone si iPod Touch.

Spre bucuria posesorilor de astfel de gadgeturi si amatori de jocuri iPhone simulatorul de fotbal 2010 Fifa World Cup ne va purta in Africa de Sud unde vom avea sansa de a ne conduce echipa nationala favorita catre victoria finala si evident, mult ravnitul trofeu mondial. Avem la dispozitie 105 echipe nationale din care sa alegem, o sansa in plus pentru fanii ale caror echipe favorite nu s-au calificat la turneul efectiv si care se pot bucura de jocul perfect al nationalelor lor, macar din punct de vedere virtual.

In plus, cei de la EA ne ofera si posibilitatea unui mod nou de joc, in care sa conducem echipa din persoana capitanului, catre victorie. O experienta de neuitat pentru toti microbistii, pusa in valoare si de un sistem de control simplificat, care sa permita pase, suturi si driblinguri cu minim de efort. In fine, 2010 Fifa World Cup pentru iPhone si iPod touch cuprinde 10 stadioane care sa ne poarte pe rand din Johanesburg la Cape Town, pe tot cuprinsul Africii de Sud, atmosfera si sunetele specifice care sa pluseze la realismul acestui simulator de fotbal.
2010-Fifa-World-Cup-iPhone1 Fifa World Cup 2010 pentru iPhone 2010 Fifa World Cup pentru iPhone

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)