Jocuri Noi

Angry Birds

Joi, 10 Martie 2011 12:35
Angry_Birds_LogAngry Birds este unul dintre cele mai captivante si amuzante jocuri pentru iPhone. Acest joc merita sa fie pe toate iPhone-urile in special ca se vinde la doar 99 centri, dar in mod normal se vinde la 1.99$.

In Angry Birds ai placerea sa distrugi castelele unor hoti de oua, cu ajutorul unor prastii mari. Dar acestea nu sunt prastii oarecare, acestea functioneaza cu o munitite foarte speciala, niste pasari ciudate nezbruratoare. Acesti porculeti care iti fura ouale, se ascund in case din metal, lemn sau sticla.

Ca sa distrugi castelul in care se ascund inamicii tai trebuie sa setezi traiectoria si forta prastiei. Va trebui sa incerci de cateva ori pana vei nimeri traiectoria perfecta. Cu o lovitura strategic plasata intr-un loc slab poti pune multa durere pe capetele hotilor de oua. Tineti minte, un lant este doar atat de tare ca si veriga cea mai slaba, deci exploateaza acea veriga.

Angry Birds este asemanator jocului Crush the Castle, dar Angry Birds are ceva in plus, multa personalitate. O ultima aditie pentru joc a continut 42 de niveluri noi, care a tranformat Angry Birds intr-un joc incredibil de obsesiv. Pasarile-ghiulea sunt de mai multe feluri, pasarea rosie standard, pasarea galbena plonjor, sau pasarea albastra care se desparte in trei in momentul ales de tine. Cheia succesului este sa folosesti pasarea potrivita la momentul potrivit.

Stelele primite dupa fiecare asediu iti sunt acordate in functie de cate pasari ai sacrificat sa iti atingi scopurile. De multe ori se va intampla sa joci aceasi batalie de mai multe ori pana cand vei gasi punctul critic. Daca doresti sa iti compare scorurile cu membri comunitatii te poti conecta la reteaua sociala Crystal.

Desi nu are nimic inovativ, Angry Birds este un joc cu multa personalitate si diversitate si merita cumparat, in special cat timp il gasesti la promotie.

Screenshots Angry Birds:
Angry_Birds_1Angry_Birds_2Angry_Birds_3Angry_Birds_4

Angry_Birds_5Angry_Birds_6Angry_Birds_7Angry_Birds_8


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)