Jocuri Noi

Battleheart, RPG pentru iPhone.

Miercuri, 09 Martie 2011 10:20
Battleheart_LogoCreatorii jocurilor Zombieville USA si OMG Pirates! aduc acum pe iata noul RPG pentru iPhone. Battleheart este construit pe baza celor mai importante elemente ale jocurilor Role-playing-game si real-time-strategy.

Conform Atack of the Show Battleheart este unul dintre cele mai obsesive jocuri pentru iPhone si este recomandat fara effort de catre TouchArcade.com.

Creaza-ti o echipa de eroi personalizati si condu-I in lupte din ce in ce mai periculoase impotriva inamicilor monstruosi. Nimiceste-ti inamicii cu zeci de magii si puteri unicate, aduna experienta, imbunatateste echipamentul echipei tale si transforma-I in cea mai periculoasa echipa de eroi.

Controlul in Battleheart, iti poti crea si comanda armata pe campul de lupta, toate cu o simpla atingere de deget. Crearea echipei poate fi o experienta placuta si foarte diversificata, avand in vedere ca poti alege din zeci de clase, cum ar fi cele tipice, luptator, magician sau asasin. Personalizarea continua prin zecile de abilitati detinute de fiecare dintre membri echipei tale. Literalmente poti crea sute de combinatii de magii si abilitati.

Intra in batalii complexe si invinge-ti inamicii prin decizii tactice. Transforma-i echipa in broaste si distruge-l cu meteoriti sau ploi de gheata, toate acestea stau la dispozitia ta. Campania contine peste 30 de msiiuni si peste 100 de obiecte unice. Grafica jocului este special create pentru display-ul Retina de la iPad si iPhone 4.
Screenshots Battleheart :
Battleheart_1Battleheart_2Battleheart_3Battleheart_4


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)