Jocuri Noi

Command & Conquer Red Alert pentru iPhone

Scris de Serj
Vineri, 24 Septembrie 2010 07:34
Command Conquer Red Alert pentru iphoneUn alt titlu consacrat pe care EA Games l-au adaptat si pentru cei care prefera jocurile iPhone este celebrul joc de strategie Command & Conquer Red Alert, o poveste in care ne vom angrena intr-un razboi de uzura fie din perspectiva Fortelor Aliate fie din perspectiva Sovietica.

Si, chiar daca URSS s-a destramat de mult si nu mai reprezinta in prezent vreo amenintare asupra stabilitatii la nivel mondial, ecourile razboiului rece inca se simt, la fel si fascinatia oamenilor pentru ce-ar fi fost daca.

Command & Conquer Red Alert pentru iPhone vine cu un sistem inedit de control, prin intermediul ecranului tactil, idee care ne va oferi posibilitatea de a desena efectiv cu degetele atat campul de lupta cat si distributia fortelor armate. Vom avea parte de 12 niveluri de lupta si un mediu realist. Evident, tehnologiile si posibilitatile militare vor fi deosebite pentru fiecare dintre cele doua factiuni iar rezultatul bataliei la fel: fie vom ajunge sa cucerim lumea alaturi de sovietici, fie sa reinstauram pacea mondiala de partea Aliatilor. Doua moduri de joc diferite, pe parcursul a doua fire narative care se pot dezvolta independent.

Command Conquer Red Alert on iphone Command Conquer Red Alert iphone game Command Conquer Red Alert iphone games

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)