Jocuri Noi

Dead Space pe iPhone.

Miercuri, 16 Martie 2011 11:31
Dead_Space_logoCu una dintre cele mai captvante povesti si gameplay Dead Space este unul dintre cele mai apreciate jocuri ale acestui an iar acum a aparut si pe iPad si iPhone ca un episode adevat in aceasta franciza.

Construit de la zero pentru sistemele IOS, Dead Space iti aduce in maini o experienta terifianta cufundata intr-un gameplay captivant intr-un mediu grafic detaliat. Ultimul update a introdus grafica noua jocului pentru iPad 2 si un nou nivel.

Povestea din variant de iPhone se plaseaza intre Dead Space si Dead Space 2. Trei ani au trecut de cand Marker-ul a fost distrus in Dead Space. Acum a venit timpul sa vezi care au fost consecintele actiunilor tale.

Dead Space iPhone este creat cu detalii vizuale de ultima generatie, cu efecte spectaculoase si lumini atomosferice care reprodus acel sentiment de horror. Coloana Sonora a jocului este create special sa te induca in starea ideala pentru a juca Dead Space, de aceea pentru o experienta optima trebuie sa jucati acest joc cu casti.

Noul joc a introdus un sistem de control intuitiv, arme noi, Plasma Saw, Core Extractor si inca trei arme din universal deadspace. Foloseste aceste arme pentru a dezmembra necromorphii. Sistemul de Kineza si Stasis sunt o parte integral a jocului.

Cumpara si da jos noile actualizarile jocului in magazinul din joc. Imbunatateste-ti armele cu Power Nodes pentru a-ti creste capabilitatile offensive sau defensive sau creste-ti Credit Boosterul pentru a aduna cat mai multi bani de la necromorphi.
Screenshots Dead Space iPhone:
Dead_Space_1Dead_Space_2Dead_Space_3Dead_Space_4

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)