Jocuri Noi

Infinity Blade, Action-RPG pentru iPhone.

Marţi, 08 Martie 2011 11:08
Infinity_Blade_LogoInfinity Blade este un Action RPG creat cu tehnologie de ultima generatie Unreal Engine 3 si a castigat peste 20 de premii pentru “Jocul Anului” si “Top App. Infinity Blade va fi la reducere 50% pentru o perioada limitata la AppStore.

Acest joc duce jocurile de mobil la un cu totul alt nivel cu grafica fantastica, bataliile pline de actiune si progresia caracterelor intr-un mediu full 3D. Infinity Blade este disponibil pentru iPhone 3GS, iPhone 4, iPad, iPod Touch 3 si pentru iPod Touch 4. Jocul este optimizat pentru iPhone 4 si este creat cu rezoltie mai mare pentru display-ul Retina al Iphone 4.

Din vremuri de demult, Regele Zeu domineaza tinuturile cu un pumn de fier, dar acum este randul tau sa te ridici asteptarilor clanului tau si sa il infrangi pe titan. Vei fi nevoit sa intri in Citadela Regelui Zeu si sa ii infrangi pe rand toti generalii pana ajungi la destinatia finala.

Motorul grafica Unreal Engine 3 face din acest joc o experienta unica printre jocurile de mobil. Modul Single-player se desfasoara intr-un ritm foarte dinamic si intr-un mediu inconjurator de o calitate impresionanta. Mecanicile jocului sunt foarte intuitive, vei ataca, fenta, bloca lovituri sau lansa magii puternice, toate acestea cu un singur deget.

In ciuda faptului ca jocul are un gameplay puternic si o grafica excelenta, surprizele nu se termina aici. Personalizarea personajului joaca un rol important in Infinity Blade. Jocul iti ofera zeci de sabii, scuturi si armuri care te vor ajuta sa iti faci personajul cat mai unic.

Pana in momentul de fata au fost lansate doua content pack-uri. In curand se va lansa si un mod multiplayer pentru Infinity Blade.
Screenshots Infinity Blade:
Infinity_Blade_1Infinity_Blade_2Infinity_Blade_3Infinity_Blade_4

Infinity_Blade_5Infinity_Blade_6Infinity_Blade_7Infinity_Blade_8


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)