Jocuri Noi

Need for Speed Shift pentru iPhone

Scris de Serj
Joi, 23 Septembrie 2010 10:00
joc NFS Swift pentru iphoneDin categoria jocuri iPhone, cei de la EA nu puteau exclude una dintre cele mai importante francize produse de ei, si anume seria Need For Speed. Vorbim de aceasta data despre Need For Speed Shift, unul dintre cele mai agresive simulatoare de curse de masini produse pentru fanii genului, in versiunea sa creata special pentru platformele mobile iPhone si iPod Touch.

Need For Speed Shift pentru iPhone ne aduce astfel direct pe telefoanele mobile experienta unica a curselor de mare viteza de pe soselele oraselor, beneficiind de o grafica de exceptie care sa ne poarte in totalitate in lumea NFS. Si cei de la EA s-au gandit la toate detaliile, incepand cu linia orizontului si incheind cu scrasnetele rotilor in curbe, sunetul motoarelor turate la maxim, emotiile ciocnirilor in trafic la viteze ametitoare. Totul din perspectiva unui sofer adevarat, angajat la volanul unui bolid puternic de pe scaunele caruia vom putea privi cursa asa um este ea in realitate, condimentata din cand in cand cu imagini spectaculoase third person ale ciocnirilor.

Nu va lipsi nici modul multiplayer, posibil fie prin conexiune locala Wifi, fie prin intermediul bluetooth. In fine, parcul auto este bogat, avem de unde alege, atat cei care ne dorim performante de viteza cat si cei care aleg calea rezistentei si a puterii, masinile fiind totodata upgradabile, personalizabile astfel incat sa se potriveasca oricarui sofer, indiferent de gusturile acestuia.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)