Jocuri Noi

Order & Chaos Online, MMORPG pentru iPhone

Marţi, 10 Mai 2011 11:34
Order & Chaos Online Daca ti-ai dorit de multa vreme un MMORPG full-3D pentru iPhone, dorinta ti-a fost indeplinita. Recent a ajuns la App Store noul joc de la Gameloft, Order & Chaos Online. Exploreaza o uriasa si fantastica lume online impreuna cu mii de jucatori.

Odata cu inscrierea la Order & Chaos, vei primi primele trei luni gratuite, dupa care vei fi nevoit sa platesti taxa lunara pentru a-ti continua aventura online. Pretul pentru o luna de Order % Chaos este de 0.99$, sau 1.99$ pentru trei luni si 2.99$ pentru sase luni. Un lucru important sa tineti minte este sa verificati daca telefonul dumneavoastra este compatibil cu aceasta aplicatie. Aparatele compatibile cu Order & Chaos Online sunt: iPhone 3GS, iPhone 4, iPad touch 3G si 4G si iPad 1 si 2.

Sistemul de creeare si personalizare a caracterelor iti va permite sa iti alegi una din cele patru rase: humans, elves care lupta de partea dreptatii in factiunea Order, sau rasele orcs si undead care reprezinta fortele aliate ale haosului, adica factiunea Chaos. In legatura cu personalizarea efectiva a personajului tau, vei putea modifica genul, infatisarea, clasa si talentele personajului propriu. Pe un cont de Order & Chaos Online vei avea un numar maxim de 4 caractere.

Interactioneaza cu comunitatea, creeaza relatii, fa-ti prieteni online, pot chiar fi negustor online. Uneste-ti fortele cu cele ale prietenilor tai si porneste-ti aventura. Jocul are peste 1000 de magii si peste 2000 de obiecte de echipat. Lumea Order & Chaos poate fi a ta. Exploreaza si invata despre aceasta lume in peste 500 de misiuni.
Screenshots Order & Chaos Online:
Order & Chaos Online Order & Chaos Online Order & Chaos Online Order_and_Chaos_4


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)