Jocuri Noi

Simple Physics

Luni, 18 Aprilie 2011 10:31
Simple Physics pentru iPhone Simple Physics este un joc creat de cei care au creat si jocul Bridge Bashers si este un joc pentru iPhone care iti da ocazia sa construiesti structuri complexe. Poti crea de la case in arbori pana la caruseluri uriase ca la carnavaluri si apoi sa le simulezi miscarea.


Fizica sofisticata a acestui joc este posibila datorita motorului grafic pe baza caruia a fost construit. Una dintre cele mai importante obicetive ale acestui joc este sa construiesti structuri cat mai complicate, dar si cat mai ieftine.

Un inginer mare va construi cu un ban ce altii construiec cu un 10 lei. Datorita Leader-boardurilor, vei putea sa te intreci cu alti jucatori pentru titlul de cel mai genial inginer. Cel ce va crea cea mai ingenioasa structura va fi cel mai bun inginer.

Vei putea construi in cateva secunde cu ajutorul editorului, iar daca vei face o greseala ai un buton de Undo. Controlul jocului este atat de simplu incat cu doua degete poti face orice, de la constructirea structurii pana la zoom-in, zoom-out.

In timpul testarii structurii tale va trebui sa fii atent unde se creaza cea mai mare uzura, iar acele zone solicate prea tare vor fi colorate in rosu aprins, in timp ce acele zone care functioneaza corespunzator vor fi colorate in verde. Acest sitem te va ajuta sa observi unde mai trebuie lucrat.

Trasaturi ale jocului:

- Simulator realist de fizica.
- Sistem pentru verificarea uzurii structurilor.
- Varietate larga de niveluri de dificultate.
- Liste cu jucatorii de top.
- Posibilitatea sa trimiti schite prietenilor prin email.
Screenshots Simple Physics:
Simple Physics pentru iPhoneSimple Physics pentru iPhoneSimple Physics pentru iPhoneSimple Physics pentru iPhone

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)