Jocuri Noi

Spider-Man: Total Mayhem, iPhone.

Marţi, 28 Iunie 2011 09:12
Spider Man Total Mayhem Spider-Man: Total Mayhem este unul dintre cele mai noi si promitatoare jocuri de aventura din ultima perioada aparute la App Store. Varianta iPhone a jocului Spider-Man: Total Mayhem poate fi cumparata de la App Store la pretul de $6.99.

Jocul Spider-Man: Total Mayhem este construit pe un motor grafic ce permite detalii vizuale de cea mai buna calitate, un gameplasy rapid si actiune de calitate cu personajele din benzile desenate preferate.

Total Mayhem a obtinut 9/10 puncte in topul PocketGamer , acestia afirmand ca jocul este unul profund cu o mecanica de joc fluida si plina de amuzament ce ofera ceva nou si diferit la fiecare colt.

Eroul vostru preferat se va lupta pentru a-si salva orasul in acest joc de rivalii lui celebri cu ajutorul a mai bine de 20 de combo-uri. Profita de agilitatea si abilitatile supereroului si salveaza orasul de ticalosi si planurile lor malefice.

Povestea este inspirata din benzinele desenate Ultimate Spider-Man iar adversarii intalniti de-a lungul jocului sunt: Sandman, Rhino, Electro, Venom, Dr.Octupus si Green Goblin. Actiunea se petrece pe parcursul a 12 niveluri iar bataliile sunt electrice in special cu miscarile in slow-motion.

Sarind pe acoperisurile noului New York, vei avea ocazia sa dobandesti puterile costumului negru al omului paianjen, si sa revizitati toate cele 12 niveluri cu puteri noi.
Screenshots Spider-Man: Total Mayhem screenshots:
Spider Man Total Mayhem boss fight. Spider Man Total Mayhem action shot. Spider Man Total Mayhem Spider Man Total Mayhem bataie

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)