Jocuri Noi

Ultimate Mortal Kombat 3 pe iPhone.

Marţi, 31 Mai 2011 10:00

Ultimate_MK_3_-_Logo Fanii jocurilor Mortal Kombat se pot bucura acum de traditionalul, Ultimate Mortal Kombat 3 pe propriile telefoane iPhone sau iPad. Veti putea alege dintre 13 jucatori din originalul Mortal Kombat 3, vei avea multiple moduri de joc, grafica imbunatatita si posibilitatea de a-ti personaliza butoanele.


Ultimate Mortal Kombat 3 se intoarce cu grafica noua care avantajeaza noile ecrane Retina Display folosite de iPad si noua generatie de telefoane iPhone, astfel incat sa va puteti bucura de imaginea clara a jucatorilor si arenelor preferate. Dintre vechile stagii, 10 se intorc pe micile ecrane.

Printre personajele si stagiile voastre preferate se va intoarce bineinteles si partea preferata a tuturor, Fatality si Babality. Infrange-ti online prietenii si umileste-i cu o finisare clasica. Modul multiplayer al jocului va functiona fie prin Bluetooth, fie prin conexiunea locala la internet.

Versiunea multiplayer a jocului este acompaniata si de modul Arcade, prin care vei fi pus la incercare contra fortele imparatului Shao Kahn.


Ultimate Mortal Kombat 3 iPhone Screenshots:

Ultimate Mortal Kombat 3 Poze Ultimate Mortal Kombat 3 Poze Ultimate Mortal Kombat 3 Poze Ultimate Mortal Kombat 3 Poze


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)