Jocuri Noi

WORMS pentru iPhone

Marţi, 08 Martie 2011 10:32
WORMS_logoUnul dintre cele mai jucate jocuri de strategie pe PC si-a facut avant si pe iPhone. Originalul WORMS a inceput sa isi bombardeze drumul inapoi catre fanii jocului. Varianta de iphone a jocului se prezinta cu o grafica imbunatatita, dar cu acelasi gameplay care a captat inimile tuturor fanilor WORMS.

WORMS pe iPhone contine o gama larga de batalii singleplayer , 4 moduri multiplayer si foarte multe optinui de personalizare a echipei tale. Revino la entuziasmul avut prima data cand ai jucat WORMS pe PC, planifica atacuri surpriza cu Air-strike, sau plaseaza grenade tactice folosind curentii de vant in avantajul tau, sau in dezavantajul tau, depinde ce rezultate astepti.

Varianta iPhone a jocului WORMS beneficiaza de aceasi interfata ca cea a jocului original dar cu o grafica imbunatatita si slefuita. Controlul jocului este intuititv si gama de arme ciudate este foarte larga. Banana Bomb, Holy Hand Grenade si Sheep bomb isi fac revenirea cu explozie. Cele 50 de provocari te vor ajuta sa iti completezi arsenalul si sa iti diversifici strategiile peste cele 6 medii create pentru WORMS iPhone.

Personalizearea echipei este un aspect foarte important, de aceea jocul este foarte bine conceput, in special pentru ca a reintrodus vocile hilare si pietrele funerare amuzante din jocul original. Pentru cei care cred ca sunt experti la WORMS a fost introdus modul Body-Count. Urmareste momentele amuzante cu Action-replays.
WORMS este momentan unul dintre cele mai vandute jocuri la AppStore si pe buna dreptate, este unul dintre cele mai reusite jocuri din toate timpurile.
Poze WORMS iPhone:
Worms_1Worms_2Worms_3Worms_4

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)