Jocuri Noi

The Witcher mobile game

Scris de Serj
Vineri, 08 Mai 2009 07:09
TheWitcher_first
Mult iubitul personaj The Witcher se reîntoarce de această dată pe telefoanele mobile, straşnicul mânuitor de spadă dotat cu puteri supraumane ne va ţine companie în lupta contra monştrilor.

Bazat pe jocul de succes furnizat pentru PC, The Witcher are ca scop încheierea ciclului de questuri care îl va ridica în slăvi şi pe primul loc în topul războinicilor lumii. În ciuda sorţilor aparent nefavorabili şi cu ajutorul măiestriei jucătorului, obiectivul nu pare deloc atât de greu de îndeplinit...

Povestea: Geralt, un tanar si promitator student, tocmai ce-si incheie antrenamentele devenind un asasin de monstri de elite, un Witcher.
Pentru aceasta, a avut de trecut teste extreme, depasindu-si conditia simpla de om. Barfele localnicilor il vor purta intr-o padure intunecata locuita de o bestie necrutatoare, inamica numarul 1 a oamenilor de prin preajma.

Geralt va afla insa repede ca intregul tinut e amenintat de o alta bestie mult mai fioroasa pe care porneste sa o ucida. Drumul, va fi presarat cu fel de fel de monstri pe care eroul nostru va fi fericit sa-i friga la protap.

TheWitcher_6TheWitcher_2TheWitcher_5TheWitcher_1TheWitcher_4TheWitcher_3

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)