Jocuri Noi

Trailer Terminator Salvation pentru Iphone

Scris de Serj
Luni, 04 Mai 2009 13:08
Terminator_Salvation
Fanii seriei au intrat pe ultima sută de metri de aşteptare fiind despărţiţi de doar 3 săptămâni de jocul care va fi lansat la data de 29 mai, data la care va începe oficial şi bătălia cu SkyNet şi roboţii acestuia.

De ceva timp a apărut însă pe internet şi un trailer de gameplay al Terminator Salvation pentru iPhone, un trailer care ne arată un joc cu o grafică revoluţionară şi un gameplay de 5 stele dacă e să ne gândim că TS va fi jucat totuşi pe un telefon mobil. Efectele vizuale abundă într-un univers 3D impresionant, chiar dacă experienţa oferită de iPhone nu o va egala niciodată pe cea obţinută pe un PC sau o consolă.

Deşi nu a fost anunţată o dată oficială pentru lansarea acestei versiuni, vă recomand să staţi cu ochii pe AppStore pentru a nu pierde evenimentul.

Versiunea pentru gamerii înrăiţi a Terminator Salvation va fi lansată la 29 mai, cu 6 zile înaintea premierei cinematografice a filmului. Din personajele principale nu vor lipsi john Connor, conducătorul rezistenţei împotriva SkyNet care alături de Angie, Barnes şi Blair vor face echipă împotriva armatei de modele T600, clasicii roboţi cu schelet umanoid din seria Terminator.


 


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)