Jocuri Noi

Disciples 3 : Renaissance

Scris de Caesar
Joi, 02 Iulie 2009 07:02
Disciples-3-2009Disciples 3: Renaissance este sequelul mult asteptat al premiatului Disciples 2: Dark Prophecy, un joc care la vremea lui s-a bucurat de un succes enorm intrand astfel si in legenda gamingului mondial. Pentru dezvoltarea Disciples 3, Strategy First a semnat un acord cu publisherul rus Akella si studiourile .dat, responsabile de dezvoltarea jocului care se va baza pe engine-ul Virtual Dream.

Jucatorul isi va asuma de aceasta data rolul unui Lord al uneia dintre principalele rase ale taramului Nevendaar in incercarea de a instaura dominatia propriului lor zeu asupra lumii. Vor exista trei factiuni de baza, The Empire, The Legions of the Damned si Noble Elves, fiecare dintre acestea beneficiind de propiile unitati si orase.

Desi sistemul de lupta din Disciples 3 va ramane acelasi turn-base cu care fanii s-au obisnuit in versiunile mai vechi ale seriei, eroii vor beneficia de abilitati noi si de posibilitatea de a se folosi de magie pe campul de lupta. De asemenea, unitatile de care eroul dispune, vor acumula experienta pe masura ce bataliile vor fi castigate, un sistem oarecum asemanator celui clasic din RPG-uri. La fel, interfata de vizualizare a eroului va contine si ea elemente de role playing, incluzand un inventar, artefacte si statistici detaliate.

Dezvoltarea jocului Disciples 3 a inceput in anul 2005 la studiourile rusesti .dat, partenerul obisnuit al Akella, unul dintre cei mai mari publisheri din Est. Jocul este programat pentru lansare probabil in ultimul trimestru al acestui an. Pentru informatii suplimentare si up-to-date va invitam pe situl oficial, disponibil atat in limba rusa cat si in limba engleza. www.disciples3.ru


Disciples 3 Renaissance Trailer :







 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)