Jocuri Noi

Tekken Tag Tournament 2

Scris de Calin
Miercuri, 12 Septembrie 2012 08:34
Tekken Tag Tournament 2Unul dintre cele mai recunoscute jocuri de lupte create vreodata, seria Tekken continua sa isi satisfaca fanii cu fiecare lansare. Tekken Tag Tournament 2 va fi lansat la sfarsitul acestei saptamani si va aduce pe console noi imbunatatiri in toate aspectele. Grafica a fost imbunatatita, controlul de asemenea iar noi combo-uri vor fi adaugate listei actuale de miscari.

Despre Tekken Tag Tournament 2:

Tekken Tag Tournament este un fighter-game specializat pe jocul in echipa. Pana la 4 jucatori pot intra intr-o singura lupta fie la 4 manete la aceasi consola fie online. Partea a doua a jocului Tekken Tag Tournament a primit imbunatatiri in mecanica jocului, noi seturi de combo-uri pentru aproape toti jucatorii si noi moduri de joc.

Unul din aspectele pe care Namco a pus accent a fost accesibilitatea consumatorilor precum noi servicii si utilitati online. In Tekken Tag Tournament 2 vei avea diferite cai prin care iti poti provoca cunostintele la lupta asa ca pregateste-te pentru urmatoarea lupta.

Trasaturi Tekken Tag Tournament 2:

•    Modul Multiplayer: Optiunea de a juca meciuri cu pana la 4 luptatori, in format 2v2, 1v1 sau 1v2.
•    Joc de Echipa: Pana la 4 jucatori pot controla un personaj in lupte pana la moarte.
•    Fight Lab: Un mod nou de joc in care poti testa diferitele combinatii ale jucatorilor pe un robot ale carui miscari pot fi personalizate.
•    Lista Noua de Jucatori. In noua lista a jucatorilor Tekken se gasesc acum peste 50 de personaje.
•    Efectele Mediului. Printre noile imbunatatiri aduse jocului gasim si efectele aduse mediului incojurator si a altor obiecte, cum ar fi hainele personajelor, pentru a oferi un grad mai ridicat de realism.
•    Noi Miscari. Fiecare jucator din lista va primi noi miscari si noi combinatii.
•    Trasaturi Online. Namco a creat noi servicii pentru Tekken care sa profite de sistemele Xbox Live si Play Station Network.
•    Modurile Clasice Offline. Modurile clasice cum ar fi arcade, train sau practice mode au ramas la fel si a fost adaugata o nou optiune prin care iti poti personaliza aspectul luptatorului sau aspectul echipei.

Screenshots Tekken Tag Tournament 2:
Unul dintre cele mai recunoscute jocuri de lupte create vreodata, seria Tekken continua sa isi satisfaca fanii cu fiecare lansare. Tekken Tag Tournament 2 va fi lansat la sfarsitul acestei saptamani si va aduce pe console noi imbunatatiri in toate aspectele. Grafica a fost imbunatatita, controlul de asemenea iar noi combo-uri vor fi adaugate listei actuale de miscari.  Despre Tekken Tag Tournament 2:  Tekken Tag Tournament este un fighter-game specializat pe jocul in echipa. Pana la 4 jucatori pot intra intr-o singura lupta fie la 4 manete la aceasi consola fie online. Partea a doua a jocului Tekken Tag Tournament a primit imbunatatiri in mecanica jocului, noi seturi de combo-uri pentru aproape toti jucatorii si noi moduri de joc.  Unul din aspectele pe care Namco a pus accent a fost accesibilitatea consumatorilor precum noi servicii si utilitati online. In Tekken Tag Tournament 2 vei avea diferite cai prin care iti poti provoca cunostintele la lupta asa ca pregateste-te pentru urmatoarea lupta.  Trasaturi Tekken Tag Tournament 2:  •	Modul Multiplayer: Optiunea de a juca meciuri cu pana la 4 luptatori, in format 2v2, 1v1 sau 1v2. •	Joc de Echipa: Pana la 4 jucatori pot controla un personaj in lupte pana la moarte. •	Fight Lab: Un mod nou de joc in care poti testa diferitele combinatii ale jucatorilor pe un robot ale carui miscari pot fi personalizate. •	Lista Noua de Jucatori. In noua lista a jucatorilor Tekken se gasesc acum peste 50 de personaje. •	Efectele Mediului. Printre noile imbunatatiri aduse jocului gasim si efectele aduse mediului incojurator si a altor obiecte, cum ar fi hainele personajelor, pentru a oferi un grad mai ridicat de realism. •	Noi Miscari. Fiecare jucator din lista va primi noi miscari si noi combinatii. •	Trasaturi Online. Namco a creat noi servicii pentru Tekken care sa profite de sistemele Xbox Live si Play Station Network. •	Modurile Clasice Offline. Modurile clasice cum ar fi arcade, train sau practice mode au ramas la fel si a fost adaugata o nou optiune prin care iti poti personaliza aspectul luptatorului sau aspectul echipei.   Screenshots Tekken Tag Tournament 2:  Trailer Tekken Tag Tournament 2: Tekken Tag Tournament 2 Jin Tekken Tag Tournament 2 Tekken Tag Tournament 2`
Tekken Tag Tournament 2 Tekken Tag Tournament 2 Tekken Tag Tournament 2 Heihachi Tekken Tag Tournament 2
Trailer Tekken Tag Tournament 2:



 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)